Salesforce-partner

Letar ni efter en Salesforce-partner? Eller har ni Salesforce sedan tidigare och letar efter en partner? Releye är en engagerad Salesforce-partner i Sverige som hjälper företag att nå sina verksamhetsmål. Med över 20 års erfarenhet av verksamhets- och organisationsutveckling är vi konsultbolaget som är bryggan mellan IT och verksamhet.

 

Releye som Salesforce-partner

Salesforce som
helhetslösning

Salesforce är en världsledande CRM-leverantör som tillhandahåller molnbaserade applikationer inom bland annat försäljning, kundservice och marknadsföring. Genom att använda den senaste teknologin får ni en skalbar och lättanvänd plattform som ger en bild över hela kundlivscykeln.

Förverkliga era idéer med anpassade applikationer som underlättar och förstärker upplevelsen för både medarbetare och kunder. Som Salesforce-partner hjälper vi er oavsett om det gäller processer inom försäljning, kundservice, marknadsföring, IT eller ärendehantering.

Kompetens inom
  • Service Cloud​
  • Sales Cloud
  • Marketing Cloud
  • Field Service
  • Community
  • Pardot
  • Integration
“Releye fångade snabbt våra idéer och presenterade lösningsförslag som många gånger överträffade förväntningarna.” – Ulrika Svensson Berggren, system- och processägare, Dina Försäkringar”

Varför Releye + Salesforce?

Över 20 års erfarenhet

Sedan bolagets start 2000 har Releye har arbetat med CRM och kundprocesser. Våra team har bred kännedom om Salesforce plattform och en djup verksamhetsförståelse – allt för att guida er rätt i arbetet med att skapa en CRM-lösning som håller över tid. Värdefulla insikter har samlats genom åren, där kunskap kring arbetssätt, processer, data och lagstiftning etablerats. Dessa processer och arbetssätt är noggrant granskade inför en ny CRM-implementering som passar varje enskild kund och behov.