World Tour 2024: Utforska dagen med oss!

Vi är återigen stolta partners till Salesforce World Tour Essentials! Årets evenemang äger rum den 24 april och samlar några av landets mest framstående företag för att upptäcka de senaste trenderna inom Salesforce. Anmäl dig nu och dyk in i den sprudlande energin av nätverkande, kunskapsutbyte och inspiration! 

Under årets World Tour får du möjlighet att lyssna på inspirerande talare och företag som delar med sig av sina framgångssagor om hur de har navigerat genom det digitala landskapet. De delar med sig av sina teknologier och strategier de har använt för att driva sina verksamheter framåt. Strålkastaren är riktad på AI under dagen, där du inte bara får en första inblick i de senaste produktinnovationerna, utan också en djupare förståelse för hur AI förändrar spelplanen inom en mängd olika branscher. 

Glöm inte att titta förbi vår monter! Vårt expertteam står redo att svara på dina frågor och diskutera de senaste trenderna, strategierna och verktygen som kan hjälpa ditt företag att nå sina mål. 

Säkra din plats här: https://invite.salesforce.com/worldtouressentialsstockholm