Öka försäljningen med CRM

Vill ni ta er försäljning till nästa nivå? Dela information, öka produktiviteten och få koll på kunder och leads. Med ett kraftfullt säljstöd som antingen baseras på Salesforce eller Microsoft Dynamics får ni en lösning att växa med över tid. Båda plattformarna är ledande inom CRM och ger en komplett vy över säljprocess, pipeline och kunder.

Så ökar ni försäljningen

Skapa förutsättningar för att göra fler och bättre affärer. Med ett säljstöd får säljarna hjälp med att prioritera i djungeln av all kunddata. Digitalisera och automatisera de arbetsuppgifter som tar onödig tid så att säljarna istället kan fokusera på sina kundrelationer.

Digitaliseringen kräver nya sätt att leda försäljningsarbetet. Coacha säljarna utifrån en digital plattform som stödjer målsättning, säljledning och uppföljning. Följ upp säljarnas mål med hjälp av grafiska vyer i ert säljstöd.

Med en genomarbetad försäljningsstrategi skapar ni en smart och effektiv säljorganisation. I försäljningsstrategin definierar ni era kunders köpresa och kan skapa proaktivitet utifrån kundlivscykeln.

Effekter & värden