Releye är en del av Salesforce World Tour Essentials!

Vi är stolta över att vara partners till Salesforce World Tour Essentials! Evenemanget äger rum den 25 april och samlar några av Sveriges ledande företag för inspireration av de senaste teknikerna och innovationerna inom Salesforce. Anmäl dig nu för att ta del av en dag fylld med nätverkande, kunskapsutbyte och inspiration!

Under evenemanget kan du ta del av 22 lärorika sessioner med olika talare och inriktningar inom Salesforce. Här får du inspiration från andra företag om hur de har använt sina digitala lösningar. En av dessa sessioner är ”DigitALL” där Releyes VD, Charlotte Magne, kommer att delta och prata om hur Salesforce-ekosystemet kan främja teknik och innovation ur ett jämställt perspektiv.

Passa även på att komma förbi vår monter för att tävla och vinna priser. Vårt team kommer att finnas på plats för att svara på alla dina frågor.

Utöver det kommer Fredrik Reinfeldt att vara på plats för att analysera den geopolitiska och ekonomiska situationen i Sverige. Han kommer att diskutera vad som krävs för att leda människor under tider av osäkerhet, och vilka möjligheter som finns.

Releye är partners för Salesforce world tour Essentials 2023

Vi ser fram emot en fantastisk dag där vi får chans ta del av spännande diskussioner inom området. Vi hoppas att vi ses där! För att se hela programmet för Salesforce World Tour Essentials, besök salesforce.com/se/events/wt-essentials-stockholm/agenda/#accordionitemcompone_731017643-537403786