Dreamforce

Våra förväntningar på Dreamforce 2022

Dreamforce i San Francisco är årets höjdpunkt för många inom Salesforce ekosystem. Med otaliga workshops, seminarier, nätverksmöjligheter och fester – för att inte tala om den berömda musikkonserten med toppheta artister! Dreamforce är ett mycket händelserikt evenemang som lockar tiotusentals Trailblazers till San Francisco varje år.  

Inte minst för oss på Releye. Vårt Dreamteam beståendes av Martin Broliden och Mike Bogunov kommer att representera oss på plats. Vi ser fram emot att höra deras insikter, men framför allt nyfikna på hur tankarna går innan avfärd.

Martin Broliden är affärskonsult hos oss på Releye här är hans förväntningar på Dreamforce!

1. Vad ser du mest fram emot på Dreamforce?  

 Att få besöka och ta del av världens största software-konferens är det jag ser absolut mest fram emot. Jag har sett bilder och klipp på Dreamforce och lyssnat på Keynote-speakers digitalt tidigare år, men att få göra detta på plats tillsammans med Mike och hundratusentals andra kommer bli grymt häftigt!  

2. Vad hoppas du på att lära dig och ta med dig tillbaka till Sverige?   

 Framför allt vill jag ta del av alla produktlanseringar och nya som gamla funktioner inom Salesforce alla molntjänster, men jag kommer även att ta med mig och inspireras av andra kundlösningar, applikationsområden och arbetsmetoder.    

3. Vad hoppas du kunna bidra med?  

 Jag hoppas kunna bidra med en stor mängd nyfikenhet, engagemang och nätverkande. Sen åker vi ju som representanter för Releye som partner – så jag kommer självklart sträva efter att lyfta fram vårt företag och våra medarbetare till såväl kunder som andra partners.   

4. Vilka sessioner kommer du att gå på?   

 Det är tufft att få välja och vraka i en meny med över 1300 sessioner, men jag kommer definitivt att packa mitt schema över bristningsgränsen för att inte missa något spännande. Men jag tror att en blandning av föreläsningar, workshops, mingel-events och att bara gå runt på området kommer att vara ett bra upplägg.  

5. Vilken talare ser du mest fram emot att lyssna på och varför?  

 Det är många stora namn på listan som jag ser fram emot såsom Marc Benioff (VD & grundare, Salesforce), Al Gore (Tidigare Vice President, nobelpristagare och affärsman), Matthew McConaughey (skådespelare & författare), men även andra talare med ett större fokus på Salesforce produkter, applikationsområden och success stories. Utöver att få lyssna på keynotes och branschexperter ser jag väldigt mycket fram emot att få se Red Hot Chili Peppers spela på San Franciscos baseball-arena Oracle Park då jag lyssnat på dem sedan barnsben.  

6. Vad ska ni göra i San Francisco när ni är där?

Utöver att maximera dagarna på Dreamforce ska jag passa på att ”turista” i stan, kanske till och med åka ut till någon vingård eller liknande. Jag har några vaga minnen sedan jag var där 2007, så ska tänka efter om jag har några smultronställen jag vill besöka igen!  

  7. Vilken Salesforce-maskot tycker du bäst om och varför?  

 Einstein är nyfunnen favorit tack vare hans innovativa och kvicka tankesätt. Han är definitivt en viktig nyckel framåt!  

 

Salesforce Einstein

 

Läs mer om Dreamforce här eller besök vår sida om hur vi arbetar med Salesforce