Träffa en Dynamics CRM-utvecklare

18 dec, 2020

Linus Österberg är en av våra Dynamics CRM-utvecklare på Releye. Tillsammans med ett team av utvecklare, projektledare och affärskonsulter ser Linus till att ta fram smarta och kreativa lösningar till våra kunder. Så, hur ser egentligen en typisk vecka ut för en utvecklare på Releye? I vår mini-intervju får du en inblick i hur Linus vardag ser ut som Dynamics CRM-utvecklare.

Vad tycker du är roligast med ditt jobb som Dynamics CRM-utvecklare?

Det som är roligast är att jag konstant får lära mig nya saker. Plattformen utvecklas hela tiden och det kommer nya funktioner och uppdateringar varje vecka. Jag tycker också att det är roligt med variationen och att träffa många kunder.

 

Hur är det att jobba på Releye?

Det är underbart, massa härliga kollegor i en platt struktur där alla är väldigt omtänksamma och hjälpsamma.

 

Hur ser en typisk vecka ut för dig som utvecklar på Releye?

Jag jobbar med flera olika kunder och projekt. Under en arbetsdag är det omväxlande aktiviteter med så väl utveckling som möten med kunder för att diskutera krav och nya lösningar.

 

Hur spenderar du helst dina lediga dagar?

Det blir mycket bus och lek med familjen. Jag är sportintresserad och tycker om att både utöva och kolla på sport. TV, spel och koda är också intressen jag har.

 

Linus tips till dig som är intresserad av att söka jobb hos oss:

  • Var dig själv
  • Var ärlig med vad du kan och inte kan, på så vis kommer allas förväntningar ligga på rätt nivå och vi kan hjälpas åt att identifiera de steg som behöver tas för att du ska nå dit du villOm du inte frågar får du inga svar.
  • Om du inte frågar får du inga svar.

Vill du jobba tillsammans med Linus?

Dynamics CRM-utvecklare

Vi söker dig som har ett stort intresse av att bygga innovativa webblösningar i Microsofts CRM/365-plattform.

Läs mer och ansök

Fullstack-utvecklare

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår snabbrörliga verksamhet och skapa smarta lösningar för våra kunder.

Läs mer och ansök

Business Consultant – Affärskonsult

Vi söker dig som vill utmana sättet att se på kommunikation, kundrelationer och digitalt beteende.

Läs mer och ansök

Inspireras och läs mer

Victorias julhälsning 2020

Victorias julhälsning 2020

Strax lämnar vi 2020 bakom oss och välkomnar 2021 med en ziljon ny kunskap mellan öronen, och ännu större värme i våra hjärtan. 2020 var året då vi fokuserade – på vad som är viktigt på riktigt, och på våra skärmar. Skärmtiden har ökat och även om Microsofts...

läs mer
Så fungerar Salesforce Service Cloud

Så fungerar Salesforce Service Cloud

Salesforce Service Cloud är en av världens största plattformar inom kundservice. Här hittar du företag som Adidas, Philips och Spotify, men även många företag som är mindre till storleken, och flera har prisats för sin höga kundnöjdhet. Dina Försäkringar är en av våra...

läs mer
Funktioner i Teams du kanske inte känner till

Funktioner i Teams du kanske inte känner till

Microsoft Teams har funnits i snart fyra år och fortsätter ständigt att utvecklas med nya smarta funktioner. Utöver att ringa och chatta finns en hel del andra finesser som kan underlätta jobb-vardagen. Här tipsar en av våra konsulter, Sofia Carling, om användbara...

läs mer
Share This