Så går vår rekryteringsprocess till

sep 7, 2021

Vad är det egentligen som händer efter att du lämnat in din ansökan hos oss? Vilka steg kommer du att gå igenom och hur ser dem ut?  Det är vanliga frågor som dyker upp hos många som söker jobb. Så här ser rekryteringsprocessen ut hos oss på Releye.

1. Ansökan

Du skickar in en ansökan till oss genom att fylla i formuläret längst ner i jobbannonsen. Du kan också skicka in din ansökan via mail eller LinkedIn.

2. Urval 
Vi kollar löpande igenom de ansökningar som kommer in till oss. De personer som vi tycker passar bäst för tjänsten kallar vi till en första intervju. Här lär vi känna dig och berättar lite om oss själva. 


3. Intervjuer & case

Under den första intervjun får du träffa vår rekryteringsansvarige som heter Daniel Äng. Han intervjuar dig för att se om du skulle passa i den roll du sökt till, och även för att se hur du skulle passa med våra övriga medarbetare och team.

Är du en match träffar du någon från det team du kommer att arbeta med, för en andra intervju. Där får du mer djupgående information om rollen och hur Releye är som arbetsgivare. Är det en utvecklarroll har vi innan dess ett tekniskt case du gör hemma för att se på vilken nivå dina tekniska kunskaper ligger på. Är det en affärskonsult- eller projektledarroll gör vi ett case på plats efter den andra intervjun. Caset handlar då om att leda ett möte i någon form. Under hela processen ställer vi självklart frågor om dig och din bakgrund för att få en tydlig bild av vem du är – och du får självklart flera tillfällen att ställa frågor till oss.

4. Referenser

I det här steget tar vi kontakt med dina referenser, det kan vara tidigare arbetsgivare och kollegor till dig. Detta gör vi för att säkra upp och verifiera att du är som den bild vi fått av dig och för att fråga vad vi behöver tänka på som din framtida arbetsgivare.

5. Välkommen till Releye! 🌟

Genom vår rekryteringsprocess har du förhoppningsvis skapat dig en bild av Releye som arbetsgivare och vi om dig som kollega.  Är vi en perfekt matchning leder detta till en anställning. Så, välkommen till oss på Releye

Spana in våra lediga tjänster eller besök vår karriärsida!

Fler inlägg

Så får du en gratis testperiod i Dynamics 365 Marketing

Så får du en gratis testperiod i Dynamics 365 Marketing

Nu kan alla som har en Office365/Microsoft365 licens testa Dynamics 365 Marketing gratis! Erbjudandet ger dig full tillgång till Dynamics 365 Marketing och gäller under sex månader. Är du nyfiken på hur du kommer i gång? Här förklarar vi i steg för steg hur du får...

läs mer
Nu hittar du oss på Instagram!

Nu hittar du oss på Instagram!

Funderar du på hur det är att jobba på Releye? Nu kan du hänga med oss i vardagen via vårt Instagramkonto. Varje vecka tar en av våra kollegor över kontot för att uppdatera om kunder, projekt, luncher, AW:s.. och ja, hur livet som en ”Releyeare” är helt enkelt! Du...

läs mer
Victorias sommarhälsning 2021

Victorias sommarhälsning 2021

Jag och mina kollegor på Releye vill önska dig en fin sommar! Vi kommer ha lampan tänd för er som behöver vår hjälp, men de flesta av oss tar ledigt efter vad som känns som en ganska lång vår. Våra hem får sluta vara arbetsplatser i några veckor och istället vara en...

läs mer