18 februari 2019

Säg hej till vår affärskonsult Jenny Bredmar! Hon började sin karriär hos oss direkt efter studierna på Uppsala universitet. Om du vill hänga med i Jennys tempo.. Ja, då är det bäst att du sätter på dig spinningskorna!

När började du jobba på Releye?

– Jag började jobba på Releye i slutet av sommaren, närmare bestämt i mitten av augusti.

Vilket affärsområde tillhör du?

– Jag jobbar med Salesforce, så jag hjälper våra kunder att hitta passande lösningar inom vårt Salesforce-erbjudande.

Vad gjorde du innan du började jobba hos oss?

– Jag studerade management, kommunikation och IT på Uppsala universitet.

Vad visste du om Releye innan du började jobba hos oss?

– Jag träffade Daniel på en universitetsmässa, och där fick jag information om Releye och hur vi jobbar. Innan det visste jag ingenting om företaget.

Vilka är dina huvudsakliga uppgifter?

– Jag är en affärskonsult, så jag jobbar en hel del med projektledning för våra olika kunder.

Hur skulle du beskriva en vanlig dag på Releye?

– På morgonen brukar jag ta en kaffe med några av medarbetarna på kontoret, sen brukar det bli mycket kommunikation med kunderna. Även en hel del projektplanering och snack med utvecklarna om kundernas CRM-lösningar. Jag brukar äta lunch på kontoret med några av mina kollegor, och sedan kan jag behöva springa iväg på några kundmöten på eftermiddagen.

Vad är det som driver dig i ditt arbete?

– Kunderna, såklart! Det är kul när du känner att du kan leverera lösningar som kommer ge kunderna fördelar och hjälpa dem att få sina affärer att växa. Sedan får vi inte glömma bort mina kollegor!

Varför bestämde du dig för att börja jobba på Releye?

– Jag fick en riktigt bra känsla efter att jag träffat Daniel och gjort ett besök på kontoret. Stämningen är riktigt bra! Alla är väldigt välkomnade, glada och hjälpsamma.

Vad föredrar du att göra när du är ledig och inte arbetar?

– Jag älskar att renovera mitt hus, vara ute i naturen och att spinna! Jag jobbar som spinning instruktör vid sidan av jobbet, så träning är en väldigt stor del av mitt liv.