15 april 2019

I förra veckan deltog Releye på Salesforce Basecamp som etablerad Salesforce-partner, och med en monter i bästa läget! Det var en dag fylld med innovation, inspiration och lärande för företag som vill närma sig sina kunder på ett smartare och effektivare sätt med hjälp av Salesforce-plattformen.

Under dagen samlades över 2000 personer för att få inspiration om hur de bland annat kan skapa nya affärsmöjligheter med hjälp av användbara verktyg från Salesforce-plattformen. Det gick att lyssna på talare i världsklass, se demos av de senaste lösningarna och delta i spännande breakout-sessioner. Vårt Salesforce-team var självklart på plats i vår monter hela dagen. 

Vi tycker det var otroligt givande och roligt att träffa så många personer som vill testa något nytt och flytta till molnet.

– Victoria Nilsson, VD på Releye

I vår monter kunde man mingla med vårt Salesforce-team och även delta i vår påskäggsjakt där deltagarna på Basecamp hade chansen att vinna en workshop tillsammans med våra vassa konsulter. Under workshopen gör vi en behovsanalys och ger rekommendationer på hur man kan förbättra och effektivisera sitt arbete inom sälj, marknad och service. Det var en rolig och uppskattad aktivitet, där många deltog. Stort grattis till Caroline, på Easyfairs, som hittade påskägget och kammade hem vinsten!

Vi träffade både befintliga kunder och nya intressanta företag i vår monter. Vi kommer nu att arbeta med att hjälpa dem att hitta bästa möjliga lösningar för de utmaningar som de står inför.

– Charlotte Magne, Head of Business Area Salesforce.

Såhär såg det ut när vi besökte Salesforce basecamp:

 

Vi på Releye vill tacka Salesforce för en spännande dag – fylld med innovation, inspiration och lärande!

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med Salesforce? Kontakta oss! 

Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefon
Företag
Meddelande
Jag godkänner att Releye sparar mina uppgifter i enlighet med nedan text