Vart tror du att den digitala utvecklingen inom användarvänlighet och gränssnitt kommer att vara om 5 år? Vi lyssnar gärna på dina tankar och idéer.

Hos oss kommer att kunna påverka och hjälpa oss att ta fram nästa generations webblösningar. Du kommer att jobba med responsiv webb och mobila plattformar, bygga kreativa och användarvänliga lösningar samt utgöra en viktig roll i våra projekt eftersom du lägger den sista touchen på mötet mellan affärer och människor.

Vilka är Releye? Vi jobbar med att ta fram koncept och lösningar som skapar sömlösa proaktiva kundupplevelser och vi är inte sena med att testa nya tekniker. Just nu står exempelvis IoT, prediktiv analys och machine learning högst upp på vår lista över spännande områden.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet och intresse av att jobba med agila affärsmetoder
  • Du har bra kunskaper och färdigheter inom följande områden:
    • JavaScript
    • CSS, responsiv design
    • HTML5
  • Intresse av nya bibliotek och ramverk som Angular, Vue och React
  • SQL-kunskaper är välkomna

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en kreativ person som ser lösningar utifrån ett kund- och användarperspektiv. Du gillar att arbeta i grupp och att komma med förslag på nya utvecklingsområden som vi och våra kunder bör satsa mer på. Du är dessutom en självständig och driven person som gillar att anta nya utmaningar.

Att jobba på Releye

Hos oss får du jobba med att skapa kvalitativa och innovativa lösningar för våra kunder. Vi driver projekt inom marknad, kommunikation, sälj och support, där vi tar fram smarta mobila lösningar. En av många anledningar till att vi har ett drivet och engagerat team beror på att vi har UX-forum och en innovationsdag per månad och där vi inspireras och får chans att testa nya tekniker och metoder. 

Varmt välkommen att komma förbi på en kaffe och eller en fredagsöl, dörren är alltid öppen!

Tipsa en vän

Bransch

Information Technology and Services

Anställningstyp

Heltid

Erfarenhet

Junior-senior level

Jobbfunktion

Consulting,Information Technology

Arbetsort

Stockholm

Startdatum

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum

 

 

Kontakt

Daniel Äng

HR & Recruitment
+46 733 80 20 15
daniel.ang@releye.se

Intresserad? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig

Förnamn*
Efternamn*
Telefon
LinkedIn-profil
Meddelande
Du kan för tillfället bara ladda upp en fil. För att ladda upp fler filer, markera samtliga filer innan du klickar på "öppna".
Jag godkänner att Releye sparar mina uppgifter i enlighet med nedan text
;