Vi växer snabbt och letar alltid efter nya talanger som kan hjälpa oss att utvecklas inom nya områden. Känner du dig träffad? I sådana fall vill vi gärna träffa dig. Hör av dig till oss så ska vi se om vi har något som passar dig. 

Skicka ett mail till mig, gärna med din LinkedIn-profil. Hos oss är det enkelt att söka jobb!

Daniel Äng
daniel.ang@releye.se
073-380 20 15

Om Releye

Releye är ett strategi- och IT-företag som transformerar kundprocesser, och ser till att de anpassas till den nya digitala världen. Tillsammans med våra kunder tar vi fram lösningar som skapar sömlösa proaktiva kundupplevelser.

Releye grundades år 2000 och sedan dess har vi utmanat sättet att se på kundrelationen. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm, max fem minuters promenad till både buss och tunnelbana.

Vi erbjuder

Hos oss får du vara med och skapa kvalitativa och innovativa lösningar för kund. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete och ett mycket kompetent och socialt arbetsteam. Vi driver egna projekt mot våra kunders sälj-, marknads- och kundserviceavdelningar. Vi gör skillnad hos våra kunder.

Tipsa en vän

Bransch

Information Technology and Services and Management Consulting

Anställningstyp

Heltid

Erfarenhet

Junior-senior level

Jobbfunktion

Consulting,Information Technology,Micosoft Dynamics CRM

Arbetsort

Stockholm

Kontakt

Daniel Äng

HR & Recruitment
+46 733 80 20 15
daniel.ang@releye.se

Hör av dig till oss!

 

Förnamn*
Efternamn*
Telefon
LinkedIn-profil
Meddelande
Du kan för tillfället bara ladda upp en fil. För att ladda upp fler filer, markera samtliga filer innan du klickar på "öppna".
Jag godkänner att Releye sparar mina uppgifter i enlighet med nedan text
;