Annan kompetens?

Vi växer snabbt och letar alltid efter nya talanger som kan hjälpa oss att utvecklas inom nya områden. Känner du dig träffad? I sådana fall vill vi gärna träffa dig. Hör av dig till oss så ska vi se om vi har något som passar dig. 

Skicka ett mail till mig, gärna med din LinkedIn-profil. Hos oss är det enkelt att söka jobb!

Daniel Äng
daniel.ang@releye.se
073-380 20 15

Om Releye

Releye är ett strategi- och IT-företag som transformerar kundprocesser, och ser till att de anpassas till den nya digitala världen. Tillsammans med våra kunder tar vi fram lösningar som skapar sömlösa proaktiva kundupplevelser.

Releye grundades år 2000 och sedan dess har vi utmanat sättet att se på kundrelationen. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm, max fem minuters promenad till både buss och tunnelbana.

Vi erbjuder

Hos oss får du vara med och skapa kvalitativa och innovativa lösningar för kund. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete och ett mycket kompetent och socialt arbetsteam. Vi driver egna projekt mot våra kunders sälj-, marknads- och kundserviceavdelningar. Vi gör skillnad hos våra kunder.

Anställningsform

Heltid

Erfarenhet

Junior-senior level

Arbetsort

Stockholm

Kontakt


Daniel Äng
HR & Recruitment
+46 733 80 20 15
daniel.ang@releye.se

Skicka en ansökan

Filer
Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@releye.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.
Share This