En liten julhälsning från oss på Releye

20 Dec, 2018

Snart är julen här och för många närmar sig årets sista arbetsdag. Jul- och nyårshelgen är en tid för fest och firande – och för eftertanke. Vi landar i året som gått och planerar för nästa.

För oss på Releye har 2018 varit ett händelserikt år. Vi har etablerat nya samarbeten med nya kunder och fått förtroendet att leverera flera smarta lösningar till våra befintliga kunder.

Att få summera detta år tillsammans med kunder och kollegor är en ära för mig och jag är stolt över vad vi gemensamt har uppnått. Mina intryck från året som gått är många, så vilka är viktigast? Ett är säkert: Mötena med er, alla våra kunder. Samarbetet med er inspirerar och utmanar oss att hela tiden utveckla oss till att bli ännu bättre, snabbare och smartare.

Det här tar vi med oss från 2018

Releye in the sky

Under 2018 levererar vi alla våra partners plattformar i molnet. För kunder som inte vill lägga all kunddata i molnet finns hybridösningar där vi kombinerar installationer on-premise med funktionalitet i molnet.

Zero admin quest

Våra kunders manuella, repetitiva arbetsuppgifter har ersatts av digitala automatiserade processer som ökar produktiviteten med flera hundra procent samtidigt som datakvaliteten säkras och vi skapar förutsättningar för ännu smartare lösningar.

Proaktiva lösningar

Tillsammans med våra kunder med eftermarknadsaffärer har vi byggt proaktiva lösningar för ökad försäljning och stärkt lojalitet. Med intelligent generering av säljsignaler och systematiserad bearbetning av marknaden ser vi hur våra kunders intäkter från eftermarknad blir allt mer central, och här finns fortsatt stor potential.

GDPR

I våras kom en ny lagstiftning: GDPR. Vår mall för dokumentation och plan för hantering av personuppgifter är nu det mest besökta avsnittet på vår hemsida, och vi har blivit kompisar med våra kunders jurister.

Datadrivna framsteg

Vår egna resa mot mer datadrivna beslut har fortsatt under året. Bland annat genom lansering av Winningtemp, vår plattform för utvärdering av medarbetarnöjdhet, och Kundbarometern, vår metod för uppföljning av er nöjdhet med våra releaser. Tack till alla er som svarat, vi skänker löpande pengar till Cancerfonden för era svar.

Sist men inte minst en video-hälsning från mig

Nu lämnar vi ett spännande år bakom oss och blickar framåt mot ett händelserikt 2019.

Vi på Releye vill önska er alla en riktigt god jul & ett gott nytt år!

Varma hälsningar, Victoria Nilsson

 

Missa inte våra experters bästa CRM-tips

Inspireras och läs mer

9 favoriter från Salesforce Winter ‘22 release

9 favoriter från Salesforce Winter ‘22 release

I helgen släppte Salesforce sin winter '22 release! I den här releasen hittar vi bland annat dynamiska mätdiagram, snyggare mejlmallar och en ny startsida för mobilappen. Sofia Carling, Martin Broliden och Sander Svensson Svenungsson är affärskonsulter på Releye och...

read more
Wave 2 2021: Nyheterna i Microsofts senaste release

Wave 2 2021: Nyheterna i Microsofts senaste release

I mitten av oktober får vi äntligen ta del av Microsofts Release Wave 2 för 2021. I releasen hittar vi bland annat nyheter i Dynamics 365 Sales, Customer Service och såklart i Marketing. Microsofts AI-assistent för att skapa innehåll och chattintegration med Teams...

read more
Så får du en gratis testperiod i Dynamics 365 Marketing

Så får du en gratis testperiod i Dynamics 365 Marketing

Nu kan alla som har en Office365/Microsoft365 licens testa Dynamics 365 Marketing gratis! Erbjudandet ger dig full tillgång till Dynamics 365 Marketing och gäller under sex månader. Är du nyfiken på hur du kommer i gång? Här förklarar vi i steg för steg hur du får...

read more