Så får du en gratis testperiod i Dynamics 365 Marketing

Nu kan alla som har en Office365/Microsoft365 licens testa Dynamics 365 Marketing gratis! Erbjudandet ger dig full tillgång till Dynamics 365 Marketing och gäller under sex månader. Är du nyfiken på hur du kommer i gång? Här förklarar vi i steg för steg hur du får tillgång till marknadsföringsplattformen.

1. Anordna ett webinar i Teams med minst en deltagare. Gör så här.

2. När ditt webinar har avslutats klickar du på fliken ”Attendance” i Teams för att se närvarorapporten.

3. Klicka sedan på “Follow up with participants” i den översta menyn. (Knappen visas inte om du inte uppfyller behörighetskriterierna eller om din organisation har inaktiverat tester).

4. Därefter väljer du ”Get started”.

5. Snart är du i gång! Testperioden för Dynamics 365 Marketing börjar sättas upp och konfigureras. Läs mer om testperioden här! När installationen är klar öppnas en flik i webbläsaren med Dynamics 365 Marketing som bland annat innehåller data från ditt webinar.

Vad är Dynamics 365 Marketing?

Microsoft Dynamics 365 Marketing är en del av Dynamics ekosystem och till för de som jobbar med kommunikation och marknadsföring. I plattformen kan du bland annat skapa personliga kampanjer, utskick, marknadssidor, formulär och automatiserade kundresor. Här svarar vi på vanliga frågor om testperioden. 

 

Kontakta oss om du behöver hjälp med Microsoft Dynamics 365