Microsoft Dynamics

Nyheter i Microsoft Dynamics Marketing appen

Microsoft Dynamics släpper under våren 2022 Release Wave 1 med nya uppdateringar och förbättringar! I denna artikel belyser och uppmärksammar vi nyheterna i marketingappen Dynamics 365 Marketing. Marketing-appen kombinerar kundupplevelse med automation, vilket ger företag en större möjlighet att organisera kundresor över alla kontaktpunkter. Samtidigtförstärks kundrelationer och kundlojalitet. 

Nedan har vi listat det vi och våra kunder mest ser fram emot: 

 • Bättre användarvänlighet och gränssnitt
  Inför denna release har Microsoft satsat på användarvänligheten som gör att email-editorn blir mer precis och snabbare att arbeta med. Detta genom att gränssnittet för att skapa segment har förbättrats, så att det nu det blir enklare för slutanvändarna att arbeta i programmet. Utan förkunskaper i SQL-kod kan användarna nu enkelt skapa komplexa urval för sina kampanjer och utskick.  
 • Utökade funktioner 
  I den senaste releasen tillkommer nu utökade möjligheter att trigga Customer Journeys från andra Dynamics 365-appar. Exempelvis blir det nu möjligt att trigga en journey när ett serviceärende stängs. Detta kräver inga anpassningar eller kodning i systemet utan görs själv av marknadsavdelningen via ett enkelt användargränssnitt.
 • Tydligare överblick 
  I samband med Release Wave 1 släpps även ‘Unified timeline’ i Microsoft Dynamics-apparna Marketing, Sales och Customer Service. Äntligen kommer alla interaktioner som exempelvis marketing e-mails att synas i timeline oavsett i vilken app man öppnar upp kontakten. Detta ger en tydligare överblick, oavsett app

 • Utökade möjligheter till personalisering  
  I marketing-appen kan du nu med ’Conditional Dynamic Content’ skapa färdiga meddelandesektioner som är personliga och anpassade efter dina kontakters intressen och behov, baserat på specifika atribut. Detta designas som alltid i den användarvänliga email designern som inte kräver kunskap inom kodning.  

Microsoft DYnamics

 

Nyfiken på fler nyheter i Microsoft Dynamics?
Läs vår senaste artikel Release Wave 1

Vill du veta mer? 
Kontakta oss på Releye för mer information om nyheterna i RW1, eller om du vill veta mer om hur du kan använda Microsoft Dynamics appar i ditt sälj- och marknadsarbete.