Charlotte Magne blir ny VD för Releye AB

Pressmeddelande den 11 maj 2022 

Styrelsen i Releye AB har utsett Charlotte Magne till ny verkställande direktör. Charlotte efterträder Victoria Nilsson som fortsatt kommer att verka inom bolagen. Charlotte tillträder sitt uppdrag som VD för Releye AB den 1 juni 2022.

Charlotte har en gedigen erfarenhet av IT-branschen och kommer närmast från rollen som vice VD samt affärsområdeschef på Releye AB. Sedan tidigare har hon en kandidatexamen inom företagsekonomi och har arbetat inom konsult- och IT-branschen sedan 2017. I över sex år har Charlotte verkat inom Releye-gruppen, där hon bland annat har varit marknads- och säljansvarig, senior affärskonsult, affärsområdeschef och kundansvarig för flera av bolagets nyckelkunder.

– Releye AB är inne i en spännande förändrings- och utvecklingsfas med fokus att utveckla kundernas konkurrenskraft inom digitala affärslösningar baserade på Microsofts och Salesforce plattformar. Charlotte, med sin positiva energi, värderingsstyrda ledaregenskaper, goda förankring inom bolaget och med ett stort kundengagemang är precis den ledare som vi vill ha, säger Klas-Magnus Hilberth, ordförande för Releye.

– Vi är mycket glada för att Charlotte vill anta utmaningen och tror verkligen på henne, ledningsgruppen och alla fantastiska medarbetare, tillägger Klas-Magnus.

– Releye är ett välskött bolag med ett långsiktigt ägarskap som har samma grundsyn som jag själv avseende vad som krävs för att säkerställa en framgångsrik affärsutveckling och en stark kultur, säger Charlotte Magne.

– Jag ser fram emot att påbörja mitt nya uppdrag som VD och att tillsammans med styrelsen, ledningen och medarbetarna inom Releye fortsätta bolagets spännande resa. Jag tror att jag kan bidra med nya perspektiv och idéer och kunna genomdriva dem med ett inkluderande och målinriktat ledarskap, fortsätter Charlotte.

Charlotte Magne efterträder Victoria Nilsson som framgångsrikt drivit Releye AB som VD de senaste sju åren. Victoria lämnar posten efter eget önskemål.

 

Pressmeddelande i PDF

 

Om Releye AB

Releye AB är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom strategi och lösningar för hantering av kundprocesser. Det innebär i praktiken att bolaget vägleder organisationer och implementerar anpassade CRM-lösningar som automatiserar, digitaliserar och transformerar företags kundhantering. Releye AB ingår i Releye Group AB där även systerbolaget och mjukvarubolaget Sweet Systems AB ingår.

För ytterligare information,
vänligen kontakta:

Klas-Magnus Hilberth
Styrelseordförande
Releye Group
+46(0)73 380 20 11
hilberth@releye.se