Marie Hedman VD Omeo, Charlotte Magne VD Releye och Jonas Boström VD Attollo

Ny era för Releye AB: blir en del av Broviken Gruppen

Marie Hedman VD Omeo, Charlotte Magne VD Releye och Jonas Boström VD Attollo

25 augusti 2023

Efter 23 år säljer Releyes grundare företaget till Broviken Gruppen. Releye AB blir därmed en del av bolagsgruppen Intellic Group, som även består av de välrenommerade konsultföretagen Attollo och Omeo Financial Consulting. Ambitionen är att stärka Releyes position som ledande aktörer inom CRM-konsultation i Norden.

Förvärvet öppnar upp för nära samarbeten mellan Intellic Groups bolag Attollo och Omeo Financial Consulting. Attollo är ledande IT-konsulter, specialiserade inom Analytics och data. Omeo är ett erkänt konsultbolag som arbetar med verksamhetsutveckling och tillhandahåller strategisk kompetens inom den finansiella sektorn. Partnerskapet innebär en större palett av lösningar till Releyes kunder.

Charlotte Magne, VD Releye AB kommenterar:
”Det känns fantastiskt att bli en del av Intellic Group! Tillsammans blir vi starkare, mer strategiska och en bättre helhetspartner till våra kunder. Vi ser att våra kunder och partners efterfrågar en bredare och spetsigare kompetens och tack vare partnerskapet kommer vi att kunna erbjuda precis det. Det ska bli väldigt spännande att fortsätta vår tillväxtresa tillsammans med Intellic Group.”

Jonas Boström, Koncernchef Intellic Group kommenterar:
 ”Vi är väldigt glada över att Releye blir del av Intellic Groups resa. Vi får nu helt nya möjligheter att kunna erbjuda våra kunder ett bredare och mer heltäckande erbjudande och förhoppningsvis blir vi en ännu mer intressant arbetsgivare. Jag ser en otrolig potential i vår samlade kompetens och ser fram emot att börja jobba tillsammans.”

Bodil Ekström, Grundare Releye AB kommenterar:
”En fantastisk och utvecklande resa är över för oss grundare av Sveriges första CRM-konsultbolag. En ny och lika spännande resa startar för Releye genom Intellic Groups förvärv.”

Releye kommer att driva sin verksamhet som tidigare, i Releyes namn. Strategisk rådgivning och tekniska lösningar inom Microsoft Dynamics CRM och Salesforce förblir kärnan i verksamheten. Intellic Groups intäkter uppgår efter förvärvet av Releye till cirka 260 MSEK.

Till Brovikens pressmeddelande.

För mer information, vänligen kontakta:

Charlotte Mange, VD Releye
Email: charlotte.magne@releye.se / Tel: +46 73 518 01 62

Bodil Ekström, Grundare Releye
E-mail: bodil.ekstrom@releye.se / Tel: +46 73 380 20 14