BI utvecklare

Lisa Banyay

“Vi har en väldigt familjär stämning och vi bryr oss om varandra samtidigt som vi gör mycket roliga saker tillsammans. Det är alltid någonting på gång och man får verkligen chansen att utvecklas och testa nya saker” – Lisa Banyay – BI-utvecklare på Releye

Hur tycker du att det är att jobba på Releye?

Alla mina förväntningar överträffades när jag började här! Vi har en väldigt familjär stämning och vi bryr oss om varandra samtidigt som vi gör mycket roliga saker tillsammans. Det är alltid någonting på gång och man får verkligen chansen att utvecklas och testa nya saker. Vi har innovationsdagar sista fredagen varje månad och om vi till exempel hittar en ny teknik som vi tror skulle kunna vara till nytta för oss och våra kunder så satsar vi på det och frigör tid för att testa och lära oss. Sen har vi en grym sammanhållning!

Vad fick dig att välja Releye?

Jag kom i kontakt med Releye via ett tjejmingel som de anordnade för kvinnor som jobbade inom branschen eller som ville göra det. Jag hade hört mycket positivt om Releye och det hela förstärktes när jag kom dit och fick höra mer. Minglet var jättebra och vi fick lyssna på en inspirerande föreläsning av Victoria Nilsson (VD på Releye). Jag fick träffa flera medarbetare och kände direkt att det var en arbetsplats jag ville vara på.

Vad tycker du är roligast med ditt jobb som utvecklare?

Åh, det är så mycket saker! Jag gillar att jag får möjligheten att sitta med de saker jag är bra på och tycker är roligt. Jag tycker att det är jätteroligt att jag har möjligheten att utveckla lösningar som bidrar till att en kund har det lättare och blir gladare.

Hur spenderar du helst dina lediga dagar?

Jag umgås med vänner och då gärna över en middag, spelkväll eller utgång.  Annars tycker jag om att titta på skräckfilmer eller att läsa deckare.

Har du några tips till någon som är intresserad av att söka jobb hos oss?

Var nyfiken och öppen, för det är vi alla här. Det är viktigt att du tycker att det är roligt att samarbeta med andra för vi jobbar i team där varje individ är viktig. Första steget för att bli en av oss är att höra av sig till Daniel för att berätta mer om dig själv. Men allra viktigast, var dig själv!