Releye inleder samarbete med Euro Accident som strategisk samarbetspartner för Salesforce

Vi är glada att meddela vårt nya samarbete med Euro Accident, ett livförsäkringsaktiebolag som är specialiserat på olika personriskförsäkringar i Danmark, Norge och Sverige.

Tillsammans kommer vi att med hjälp av Salesforces plattform genomföra en strategisk transformation för att digitalisera och automatisera arbetsflöden och processer för Euro Accident. Målet är att de ska arbeta effektivare, säkrare och hållbarare, vilket i sin tur kommer att ytterligare förhöja och berika kundupplevelsen.

Inledningsvis skapar vi en lösning för tvåvägskommunikation och hantering av känslig information. Vi kommer även att införa ett effektivt stöd för ärendehantering och routing av e-mailkommunikation.

Vi är väldigt glada och tacksamma för det förtroende Euro Accident visat oss. Tillsammans skapar vi säkrare och bättre upplevelse för Euro Accidents kunder, medarbetare och partners. Det är ett viktigt steg framåt för både oss och Euro Accident i Skandinavien.” Charlotte Magne, VD Releye

”Arbetet tillsammans med Releye är redan igång och vi ser fram emot vår fortsatta resa tillsammans. Vi vill ha en kompetent och vaken samarbetspartner som kan bidra med kunnande och genomförandekraft för att vi tillsammans ska nå våra uppsatta mål”, säger Staffan Johansson, Chief Business Area Officer Sweden och uppdragsgivare Euro Accident.