Salesforce-utvecklare

Salesforce-utvecklare

Har du minst 3 års erfarenhet av Salesforce Core och ett brinnande intresse för utveckling? Vill du dessutom arbeta i ett engagerat projektteam som tillsammans tar fram nytänkande lösningar till kunder? Då kommer du att passa perfekt som Salesforce-utvecklare hos Releye.   

Såhär ser din vardag ut som Salesforce utvecklare

Som Salesforce-utvecklare på Lightning-plattformen arbetar du med spännande kunder med höga ambitioner. Du kommer att arbeta hands on med olika lösningar och clouds vilket ger dig bred kunskap och erfarenhet. I Salesforce-projekten är du en nyckelperson som både designar tekniska lösningar och utvecklar lösningarna. I din roll som Salesforce utvecklare kommer du även att stötta affärskonsulter och projektledare samt andra utvecklare i teknisk rådgivning och ta fram tidsestimat för lösningar.

Som mid – senior Salesforce-utvecklare ansvarar du för att identifiera och lyfta fram eventuella risker eller utmaningar till kundteamet som kan innebära problem med leveransen. I en del projekt har du även ansvaret som Tech lead.

Men du är inte ensam – vi jobbar som ett team och hjälper varandra.

Vi tror att du har följande skills och erfarenheter 

 • Minst 3 års erfarenhet av Salesforce Core – plattform och har även god förståelse för möjligheterna med standardkonfigurering
 • Erfarenhet av Apex, Visualforce, Lightning Components, Flows
 • Erfarenhet av REST API, SOAP API och Salesforce API’s
 • Erfarenhet av databasutveckling och SOQL
 • Verbala och skriftliga kommunikationsfärdigheter i svenska

Meriterande är även

 • Certifieringar på Salesforce-plattformen, arkitekt-certifieringar är extra meriterande
 • Erfarenhet av integrationer mot ERP eller liknande

Utöver detta ser vi gärna att du har följande personliga egenskaper

 • Kommunikativ, kan anpassa ditt språk efter mottagare.
 • Proaktiv, ser dina uppgifter utifrån ett större perspektiv och har förmåga att förbättra situationer genom att vara framåtblickande och planerande.
 • Analytisk, löser problem utan att missa de långsiktiga strategierna, du ser logik och samband i komplex information eller miljö.
 • Samarbetsorienterad, anpassar dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet – i projektteamet och med kund.

Din första tid på Releye 

För oss är det viktigt att du som nyanställd känner dig välkommen, därför går alla nyanställda vårt uppskattade introduktionsprogram. Här får du ta del av vår vision, våra projekt, metoder och lära känna olika personer i organisationen. Målet är att du ska få en bild av vilka vi är och hur vi arbetar.

De första månaderna kommer du att ingå i en projektgrupp och jobba parallellt med en kollega för att enklare komma in i arbetet. Efter några månader jobbar du i 2–3 kundprojekt. Allt eftersom du lär dig kommer du att ta över mer och mer ansvar som utvecklare. Efter ungefär ett halvår är du varm i kläderna och tar en självklar plats i att driva våra kunder och vårt affärsområde framåt.

Om Releye 

Releye är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom strategi och lösningar för hantering av kundprocesser. Det innebär i praktiken att vi vägleder organisationer och implementerar anpassade lösningar som automatiserar, digitaliserar och transformerar kundlösningar. Vi är specialister inom Microsoft CRM och Salesforce och vi är stolta över att ha några av Sveriges mest kända varumärken som våra kunder.

 

Nyfiken på fler tjänster?
Kolla in vår karriärsida!

Skicka en ansökan
  Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@releye.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.