Annan kompetens?

Vi växer snabbt och letar alltid efter nya talanger som kan hjälpa oss att utvecklas inom nya områden. Känner du dig träffad? I sådana fall vill vi gärna träffa dig. Hör av dig till oss så ska vi se om vi har något som passar dig. Skicka ett mail till oss eller kontakta Cecilia Landin, gärna med din LinkedIn-profil. 

Om Releye

Releye är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom strategi och lösningar för hantering av kundprocesser. Det innebär i praktiken att vi vägleder organisationer och implementerar anpassade lösningar som automatiserar, digitaliserar och transformerar kundlösningar. Vi är specialister inom Microsoft CRM och Salesforce och vi är stolta över att ha några av Sveriges mest kända varumärken som våra kunder.

Vi erbjuder

Hos oss får du vara med och skapa kvalitativa och innovativa lösningar för kund. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete och ett mycket kompetent och socialt arbetsteam. Vi driver egna projekt mot våra kunders sälj-, marknads- och kundserviceavdelningar. Vi gör skillnad hos våra kunder.

Skicka en ansökan
    Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@releye.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.