Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform: Power Pages

Nu har en ny applikation tillkommit i Power Platform-familjen. Vi välkomnar Power Pages, den femte produktkategorin för Microsoft Power Platform som ger er möjlighet att snabbt och enkelt bygga affärscentrerade webbplatser. 

I flera år har Power Apps-portaler erbjudit användare en helhetsupplevelse för att snabbt och säkert skapa externa portaler samt anpassa dem med sidor, layouter och innehåll. Som en ny, fristående produkt ger Power Pages alla, oavsett teknisk bakgrund, en effektiv plattform för att skapa datadrivna, moderna och säkra webbplatser.

Vad är Power Platform? 

Microsoft Power Platform är en kombination av fem kraftfulla affärsapplikationer som består av PowerApp, Power Automate, PowerBI, Power Virtual Agents och det senaste tillskottet Power Pages. Med produkterna kan företag bygga komplexa affärslösningar som analyserar, visualiserar och automatiserar olika affärsprocesser, utan att behöva koda. 

Läs mer om alla produktkategorier Power Platforms erbjuder

Power Pages 

Med Power Pages kan ni lansera webbplatser mycket snabbt och effektivt med avancerade skräddarsydda anpassningar. Designstudion gör det enkelt att designa, styla, konfigurera och publicera webbplatsen. Verktyget gör det möjligt att bygga en hemsida från början eller välja bland de färdiga mallarna. Här kan webbplatsen designas med text, video, bilder, formulär och listor med mera.

Några exempel på fler funktionaliteter:

Templates Hub 

Kan användas för webbplatser med demodata. Detta underlättar hanteringen av schemaläggning, registrering, ansökningsinlämning och mer.  

Learn Hub 

Detta verktyg hjälper er att utforska guider, tutorials och videos för att lära er hur ni bygger webbplatser, modellerar och visualiserar affärsdata, arbetar med kodkomponenter och konfigurerar webbplatsen. 

Visual Studio Code  

Här kan avancerade funktioner med JavaScript, Liquid-mallar, kodkomponenter och webb-API:er tillämpas. Med dessa verktyg kan professionella utvecklare interagera med underliggande affärsdata och implementera anpassad affärslogik.  

Samhällstjänster 

I Power Pages kan ni nå miljontals medborgare i stor skala, tillhandahålla samhällstjänster som självbetjäningstillstånd, licensiering, incident- och avbrottsrapportering och ansöka om bidrag. 

FAQ-webbplatser 

Ge svar på vanliga frågor om produkter, tjänster, speciella evenemang, policyer och procedurer. 

Kundsjälvbetjäning 

Tillhandahålla kundsjälvservice dygnet runt, såsom garantiregistrering, returer, supportförfrågningar, möten och bokningar. 

Partnersupport

Effektivisera affärsprocesser med partners, såsom introduktion av leverantörer, hållbarhetsspårning, förfrågningshantering och leverantörsstöd. 

 

Hör av er till oss om ni vill veta mer!