Träffa vår utvecklare Gustav Nilsson

Träffa vår utvecklare Gustav Nilsson

Eftersom jag är ung i branschen vill jag ha folk omkring mig som jag kan lära mig av, det är viktigt för mig. Med jobbet på Releye såg jag möjligheten att utvecklas i min roll och det är något jag verkligen fått göra.

Gustav Nilsson

Utvecklare på Releye

Vad tycker du är roligast med ditt jobb som Utvecklare?

Jag tycker att det är kul med problemlösning och med utmaningar och det är därför jag kodar. Att då få vara med och skapa nya lösningar som underlättar arbetet eller löser problem för slutkund är roligt. Sen att jag omringas av ett team av kreativa människor där vi tillsammans kommer på riktigt bra lösningar, är också en stor bidragande faktor till varför jag tycker om mitt jobb.

Vad fick dig att välja Releye?

Det var en gammal kollega och nuvarande chef – Wille, som tipsade mig om jobbet på Releye. Han berättade om nya utmaningar att det fanns seniora utvecklare att lära sig av och mycket mer. Eftersom jag är ung i branschen vill jag ha folk omkring mig som jag kan lära mig av, det är viktigt för mig. Med jobbet på Releye såg jag möjligheten att utvecklas i min roll och det är något jag verkligen fått göra.

 

Hur är det att jobba på Releye?

Det är kul! Alla kollegor är trevliga och roliga och har man något problem så hjälps man åt att komma fram till en lösning. Det är en bra gemenskap och jag gillar den struktur vi har i vårt arbete där affärskonsulterna avlastar och strukturerar större delarna av utvecklarnas arbete. Det är skönt att ha den avlastningen då det ger mig möjligheten att fokusera på vad jag är bäst på och tycker är roligast – att utveckla.

Hur spenderar du helst dina lediga dagar?

På sommaren blir det en hel del golf och på vintern skidor. Det jag gillar med skidsporten är att alla kan vara med. Det spelar ingen roll om man kan åka skidor eller inte, det är en gemenskap där alla kan ha sin egen nivå.

Gustavs tips till dig som är intresserad av att söka jobb hos oss: 

Var dig själv och var öppen med viljan att utvecklas – om du är det. Här finns alla möjligheter till utveckling.

Träffa några andra av våra kollegor

Affärskonsult – Henrik Lillhage

Utvecklare – Lisa Banyay

Affärskonsult – Elin Lawson