Träffa vår affärskonsult Henrik Lillhage

Träffa vår affärskonsult Henrik Lillhage

”Roligast med mitt jobb är att jag får ta del av olika organisationers kulturer, träffa många olika människor, se arbetsprocesser och på kort tid sätta sig in hur det fungerar för ett helt annat bolag – det är skitkul!”

Henrik Lillhage

Affärskonsult på Releye

Vad tycker du är roligast med ditt jobb som Affärskonsult?

Det jag tycker är absolut roligast med mitt jobb är att jag får ta del av olika organisationers kulturer, träffa många olika människor, se arbetsprocesser och på kort tid sätta sig in hur det fungerar för ett helt annat bolag – det är skitkul!  Sen har jag ett stort intresse för teknik och har lätt att ta in nya lösningar så det är en kombination av att jag får lära mig mycket nytt samtidigt som jag får möjlighet att jobba med tekniska processer och använda dem för att förankra nya eller förändrade affärsprocesser.

Vad fick dig att välja Releye?

Jag fick direkt intrycket av att Releye är en skön arbetsplats samtidigt som det var ett lagom stort bolag men som jobbar med stora kunder. Jag ville ha möjligheten att jobba med någonting som utvecklar mig, där jag fick stort eget ansvar, där man har roligt på jobbet och tillsammans med sköna kollegor. Jag var på flera intervjuer på Releye innan jag började här då jag fick träffa flera olika personer. Varje gång jag var här ökade mitt intresse och jag kände att Releye var platsen för mig!

Hur är det att jobba på Releye?

Det är jättebra! Jag vet att jag får göra roliga saker på jobbet så jag ser fram emot att komma hit på morgnarna. På Releye får man ett stort förtroende och ansvar från ledning och chefer att göra saker. Sen har jag fantastiska kollegor vilket är en väldigt viktig del såklart – jag är en pratglad människa som gärna jobbar med människor.

Hur spenderar du helst dina lediga dagar?

På vardagarna tränar jag på gym och sen blir det en hel del dataspel. Däremot på helgerna försöker jag hitta på lite mer saker i form av utflykter av olika slag. Jag försöker bredda så mycket som möjligt i att hitta på saker. Det kan vara allt ifrån att ta en långbrunch till att gå på någon vandring eller gärna någon kulinarisk upplevelse.

Har du något tips till någon som vill söka jobb hos oss?

Det har jag absolut. Jag tycker att man ska ha i åtanke att jobbet som affärskonsult är jättekul men också krävande. Det krävs att du har ett driv och att du tycker att det är kul med utmaningar. Sen är ett tips till alla, oavsett roll eller företag, att vara öppna för konstruktiv kritik – det är så man utvecklas bäst inom sin roll.

Träffa några andra av våra kollegor

Utvecklare – Gustav Nilsson

Utvecklare – Lisa Banyay

Affärskonsult – Elin Lawson