Sweet Systems plattform

Letar du efter en flexibel CRM lösning som stöttar era verksamhetsprocesser? Eller, har ni redan ett eller flera system på plats, men vill hitta enkla och kraftfulla verktyg för automatisering, eller eftermarknadsservice.

Värdesätter ni dessutom ett personligt bemötande, stor tillgänglighet och gedigen erfarenhet, då är Sweet & Releye ett bra val! 

  Vill du veta mer?

  Inspireras!

  5 framgångsfaktorer vid automatisering

  Går din verksamhet i automatiserings-tankar?...

  Banker som skrotat pappersröran – så blev effekterna

  Att vara kund hos en bank innebär ofta många...

  Sweet Systems plattform

  Letar du efter en flexibel CRM lösning som stöttar era verksamhetsprocesser? Eller har ni redan ett eller flera system på plats, men vill hitta enkla och kraftfulla verktyg för automatisering, eller eftermarknadsservice?

  Värdesätter ni dessutom ett personligt bemötande, stor tillgänglighet och gedigen erfarenhet, då är Sweet & Releye ett bra val!

  Vill du veta mer?

  Inspireras! 

  5 framgångsfaktorer vid automatisering

  Går din verksamhet i automatiserings-tankar?...

  Banker som skrotat pappersröran – så blev effekterna

  Att vara kund hos en bank innebär ofta många...

  Varför Sweet Systems?

  Lokalt & personligt

  1

  Do it yourself

  Standard / anpassad

  Moln / on-prem

  Bred bransch-kunskap

  Vilket behov har du?

   

   Nytt CRM

   Vi har behov av att få en bättre helhetsbild och att arbeta smartare med sälj, ärenden, marknad eller projekt.

    

    Automatisering

    Vi vill höja effektiviteten och lönsamheten genom att automatisera interna adminprocesser, kundansökningar, serviceärenden, kommunikation eller eftermarknadsbearbetning. Ta reda på mer.

     

     Dynamiska Digitala formulär

      

     Vi vill minska pappersarbetet och time to market, samt förbättra kundupplevelsen med dynamiska digitala formulär.

     Business Intelligence

      

     Vi har behov av att förbättra vår uppföljning för att säkra att vi gör rätt saker på rätt sätt. Ta reda på mer.

     |

     ”Sweet Systems hade flera stora referenskunder, exempelvis SEB och Volvo och de visade tydligt på viljan att utveckla sitt system enligt vår kravspecifikation. Vi har under hela projektets gång fått professionell vägledning från Releye som har guidat oss till ett system som hyllas inom hela organisationen. Vi är otroligt nöjda med samarbetet och ser fram emot att utveckla lösningen ytterligare tillsammans.”

     Marcus Doverhjelm, Affärssupportchef på Ahlsell

     Releye + Sweet Systems

     Releye samarbetar med Sweet för att implementera och anpassa lösningar efter dina behov. Det har vi gjort i 12 år. Vi är även grymma på att integrera Sweets lösningar med andra system eller datakällor. Vi är affärskonsulter med stor förståelse din verksamhet, duktiga IT-projektledare, kreativa lösningsarkitekter, samt erfarna utvecklare och BI-konsulter, och tillsammans säkrar vi den allra bästa lösningen för just er.

     Sweet CRM

     Samla in information om kunder, prospekts, affärer och projekt på ett och samma ställe. Du får en tydlig översikt över din planering, dina aktiviteter samt ett bra underlag för uppföljning. 

     Sweet ärendehantering

     Ta full kontroll över alla inkommande ärenden. Genom en tydligt strukturerad ärendeprocess får du möjlighet att ge kunden utmärkt service – från vilken enhet som helst.

     Sweet digitala formulär

     Ger dig möjlighet att omvandla pappersblanketter till digitala formulär. Du kan enkelt skapa ett formulär och sedan bestämma vem som ska komma åt det – inloggat eller publikt. Med en smart digital signering, kan du enkelt signera dina formulär med BankID eller med touch direkt på din mobila enhet.

     Sweet automatisering

     En plattform för marknads- och försäljningsorganisationer, samt kundservice, eftermarknad och HR för att automatisera affärsprocesser.

     Sweet projekthantering

     Projekthanteringen hjälper dig att omvandla affärer till projekt och för vidare planering av allt från resurser till budget och tidsplan.

     Sweet marknad

     Ger din marknadsavdelning full kontroll och en bättre inblick i pågående marknadsprocesser. Sätt upp en marknadsplan, dela upp den i flera marknadsprojekt och lägg till era marknadsaktiviteter. Här kan du samla in all information, följa upp, analysera, optimera och bli ännu mer träffsäker i din kommunikation.

     Flexibelt & generöst

     Sweet är ett privatägt mjukvarubolag i Stockholm som erbjuder en bred portfölj av lösningar inom CRM, digtalisering och automatisering. Sweets lösningar är flexibla och passar lika bra för dig som vill ha en enkel och smidig lösning som du kan växa med, som för dig som vill skräddarsy din lösning enligt egna krav och förutsättningar. Sweets lösningar för automatisering, digitala formulär och uppföljning är oberoende och kan lätt integreras mot andra CRM system som Dymanics och Salesforce. 

     Inspireras av kunder som använder Sweet Systems

      Nordnet

      Digitala avtal, e-signering, automatisering och molnlagring

      Ahlsell

      Nordens största säljkår blir mobil med nytt CRM-system

      Ferronordic Machines

      Proaktiv försäljning med automatisering