Sofia Carling är tillbaka i gänget!

26 aug, 2020

Vi säger hej & välkommen tillbaka till Sofia Carling! Sofia gjorde sin praktik hos oss under våren och har nu blivit anställd som IT-projektledare i vårt Salesforce-team. I sin roll på Releye kommer hon att möta kunder, koordinera projekt och se till att arbetet flyter på och håller tidsplanTidigare studerade Sofia en kandidatexamen i data-och systemvetenskap vid Stockholms Universitet. 

lkommen tillbaka Sofia! Vad ser du mest fram emot?
Tack! Jag ser mest fram emot att lära mig ännu mer om Salesforce, sätta mig in i flera olika organisationer och vara med att leda mina första projekt från start till mål.

 

Vad har du för roll idag? 
Idag har jag rollen som IT-projektledare här på Releye i vårt Salesforce-teamvilket är en väldigt bred roll! Kort och gott ser jag huvudsakligen till att projekt hos våra Salesforcekunder flyter på så smidigt och bra som möjligt. Det innebär allt från att koordinera resurser, se till tidsplan och budget följs till att lyssna in kundens behov och konfigurera i Salesforce 

 

Vad var viktig för dig när du sökte din praktikplats?
Det viktigaste var att hitta en praktikplats där jag kunde se mig själv arbeta efter studierna i en roll där jag skulle få kombinera IT och att arbeta med människor. Det var även viktigt för mig att jag samtidigt som jag lärde mig mycket även fick vara med och bidra. Under utbildningen intresserade jag mig för CRM och hörde talas om Releye första gången under karriärmässan på Data och systemvetenskapliga institutionen. Väl under min första intervju hos Releye fick jag även ett väldigt gott intryck och det kändes som en riktigt bra arbetsplats.


Vad fick du göra under din praktikperiod?
Jag fick till en början, tillsammans med ett de nyanställda, gå Releyes introduktionsprogram där jag bland annat fick lära mig mer om både projektledning på Releye, de andra affärsområdena, CRM och Releye som organisation. Sedan fick jag följa med på flera olika möten som till exempel projektmöten, workshops och säljmöten. Jag blev även involverad i 2-3 projekt där jag stöttade projektledaren. Jag fick även möjlighet att börja studera till Salesforce Administratörcertifiering.

 

Vad har du för tips till andra som söker praktikplats?
Leta efter en praktikplats som kan vara en potentiell arbetsgivare! Praktik är ett perfekt tillfälle för organisationen att lära känna dig men också för dig att få inblick om det är en arbetsplats och roll som du skulle trivas i. Gå på karriärmässor och var tydlig med både vad du vill få ut av praktiken och vad du kan bidra med. 

Vill du också bli en del av vårt team? Spana in våra lediga tjänster! 

Inspireras och läs mer

Nyheter från Microsoft Release Wave 2 2020

Nyheter från Microsoft Release Wave 2 2020

Två gånger om året släpper Microsoft uppgraderingar till Dynamics 365. Den 2 oktober påbörjas Microsoft Release Wave 2 2020 en automatisk uppgradering av alla lösningar på Dynamics 365-plattformen. Releye har givetvis koll på den nya releasen och ny funktionalitet som...

läs mer
Rejmes Bil påbörjar sin digitaliseringsresa

Rejmes Bil påbörjar sin digitaliseringsresa

Mitt i Corona-pandemins topp bestämde sig Rejmes Bil för att ta påbörja sin digitaliseringsresa. Valet av plattform föll på Salesforce Service Cloud och Marketing Cloud, med Releye som implementationspartner. Ett stort men nödvändigt beslut för att möta den efterfråga...

läs mer
En sommarhälsning från Releyes VD

En sommarhälsning från Releyes VD

Nu är det juli och vi har precis stängt vårt verksamhetsår - ett år vars sista hälft inte varit något annat likt. Vi är många som under det senaste halvåret stått inför utmaningar vi aldrig mött förut, och vi har hanterat dessa utmaningar under oro och med stor...

läs mer
Share This