För att kunna erbjuda er största möjliga effekt har vi ingått långsiktiga samarbeten med ett fåtal väl beprövade och utvalda partners.

Tack vare vår kompetens kring integration med andra system, CRM, Business Automation, Business Intelligence och Marketing Automation skapar vi en fungerande helhet med användarupplevelse. Dessutom ger det er nöjdare kunder och ökad lönsamhet.

Den agila projektutveckling som vi bedriver i huvudsak är baserad på Microsofts teknologier. Genom vårt partnerskap har vi ett givande och nära samarbete med Microsoft.

Dynamics 365, fd Microsoft Dynamics CRM, ger företag möjlighet att förbättra kundservice, effektivisera marknadsföring och kommunikation samt öka produktiviteten i försäljningen – kort sagt bidra till ökade vinster och minskade kostnader.

Via systemet kan vi hjälpa våra kunder att strömlinjeforma och automatisera era sälj-, marknads- och kundserviceprocesser ofta genom att tillämpa t ex workflowhantering.

Självklart är Releye Guldpartner hos Microsoft.

Salesforce är en världsledande CRM-plattform och tillhandahåller molnbaserade applikationer med fokus på försäljning, service och marknadsföring.

Releyes är din proaktiva och nära partner som ger dig konkreta och praktiska råd kopplat till ditt Salesforce-initiativ. Vi hjälper dig med ditt projekt, från planering och design till implementation och lansering. Våra konsulter är specialister på såväl den tekniska plattformen som genomförande av projekt och finns med er tills ni ser effekter av ert initiativ.

Expertis inom Service Cloud, Sales Cloud, Marketing Cloud och Pardot.

Sweet Systems utvecklar smarta lösningar inom automatisering och digitalisering som effektiviserar arbetet för sälj, support- och marknadsavdelningar. Deras strävan är att du på ett enkelt sätt ska kunna bedriva ett effektivt internt och externt arbete, och göra dina kunder nöjda.

Sweet Systems erbjuder en unik webbaserad mjukvara som anpassas efter ditt behov. Några av deras mest populära produkter är Sweet Automation, Sweet Portal, Sweet Performance och Sweet Forms.

Releye är en certifierad Sweet-partner som kan hjälpa dig med planering och implementation.

Prosales är ett forskningsinstitut och ett konsultföretag som bedriver forskning kring vad som skapar framgångsrik försäljning.

Vi är partner med Prosales för att utbyta erfarenheter och ta del av ny forskning om vad som behöver förbättras eller förändras inom försäljningsprocessen.