22 mars 2019

På måndag åker våra utvecklare, Linus Österberg och Mikhail Bogunov, till Amsterdam för att delta på Extreme 365! En årlig konferens för alla Microsoft Dynamics 365-partners med syftet att ge en inblick i framtidens agenda och olika nyheter. Här kan du läsa om deras tidigare erfarenheter och förväntningar på årets konferens.

Vad händer under Extreme 365?

 – Det hålls en massa seminarier om nya och uppdaterade funktioner i produkterna, de visar också upp intressanta kundlösingar från hela världen samt olika ISV-lösningar (Independent software vendor) och molnbaserade tjänster som går att integrera med Dynamics, som till exempel marketing automationplattformar.

Vad kommer ni att göra när ni är där?

 – Vi kommer att delta på olika seminarier, främst inom CRM-delen av Dynamics 365. Vi kommer även att nätverka med andra utvecklare och personer från Microsoft och deras ISV-partners.

Vilka typer av seminarier har de?

 – Seminarierna täcker områden inom CRM, ERP och Azure. Det finns både tekniska seminarier, som riktar sig mot utvecklare och de som är mer affärsnära.

Vad är det för typ av företag som kommer närvara på Extreme 365?

 – ISV-partners, konsultföretag, företag som utvecklar egna Dynamics 365-lösningar och företag som är intresserade av att implementera en Dynamics 365-lösning. Givetvis finns även företrädare för Microsoft på plats.

Vad har hänt på Extreme 365 tidigare år? Hur skulle ni beskriva dagordningen?

 – Dagordningen har i stort sett varit densamma varje år. Det finns en mängd seminarier att delta på, från tidig morgon till sen kväll. Det är ofta 3-4 seminarier som går parallellt, så ibland är det svårt att välja vilket man ska gå på. Lunchen serveras ofta i ISV-partnerområdet, så du får räkna med att slänga i dig en lunch på stående fot. Mellan seminarierna kan du nätverka med olika ISV-partners och på kvällen är det middag och information från Extreme 365 eller från en Microsoft-representant om alla nyheter i produkterna. Efter middagen kan du nätverka med andra.

Minns ni något från tidigare år som är extra minnesvärt?

 – Ja, förra året slog de rekord i antalet personer som deltog på Extreme 365. Det var kul!

Vad har ni för förväntningar i år?

 – Vi hoppas att det är många deltagare och att vi får chansen att prata med Matt Barbour (Chefsarkitekt för Microsoft) igen. Självklart hoppas vi på många intressanta seminarier och att maten är bra!

Vad hoppas ni få med er från den här upplevelsen?

 – Vi vill gärna veta vilka områden som Microsoft fokuserar på att utveckla på lång och kort sikt, både stora nyheter och småfixar. Vi vill såklart få all input vi kan få om nya funktioner i produkterna för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. 


Vill du veta mer om våra plattformar från Microsoft? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösningar för din verksamhet.


Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefon
Företag
Meddelande
Jag godkänner att Releye sparar mina uppgifter i enlighet med nedan text