7 februari 2019

Nu kickar vi igång en miniserie där ni får lära känna några våra senaste tillskott! Denna vecka får ni lära känna vår utvecklare Sabarinathan Ravindran, som kom till oss hela vägen från Indien. Hur coolt är inte det?

När började du jobba på Releye?

– Jag började jobba på Releye i mitten av augusti 2018.

Vilket affärsområde tillhör du?

– Jag tillhör Salecforce-teamet, men jobbar även med gänget bakom Digital Solutions.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

–  Utveckla olika lösningar och funktioner för plattformarna Salesforce och Sweet Systems.

Vad gjorde du innan du började arbeta hos oss?

– Jag jobbade på ett IT-företag i Indien som heter Tata Consultancy Service, det är Indiens största exportör av programvaror. Jag var utvecklare där. 

Vad visste du om Releye innan du började hos oss?

–  Jag visste inte så mycket om Releye. Jag visste att det var ett konsultföretag som arbetade med olika lösningar inom CRM.

Hur skulle du beskriva en vanlig dag på Releye?

–  Varje dag lär jag mig nya saker om de olika plattformarna Sweet Systems och Salesforce. När du arbetar som utvecklare kan du aldrig se dig själv som helt fullärd - du utvecklar ständigt dina färdigheter. Och det får jag göra på Releye. Just nu fokuserar jag mest på att lära mig Salesforce och på att utforska de möjligheter som finns där, så dagarna flyger förbi så snabbt.

Vilken är din största drivkraft i arbetet?

–  Jag tycker om att utvecklas och lära mig nya saker. Det är min stösta drivkraft i mitt dagliga arbete. För mig är det en stor möjlighet att få lära mig den nya Salesforce-plattformen, det gör att jag kan växa mer tekniskt och affärsmässigt. Alla på Releye är väldigt hjälpsamma och hjälper oss att utvecklas när vi behöver det.

Varför beslöt du dig för att börja arbeta på Releye?

–  Jag behövde en förändring i min karriär och så fick jag chansen att arbeta hos Releye. Jag såg det som ett tillfälle att växa och utvecklas både på ett personligt plan och på en affärsmässig nivå. Jag ville vara med och skapa nya affärsmöjligheter – och det får jag göra på Releye.

Vad tycker du om att göra när du är ledig och inte arbetar?

– Jag gillar att titta på filmer, laga god mat och åka motorcykel. Hehe, men det är inte så kul att åka motorcykel här i Sverige.