8 juni 2018

Vi jobbar kontinuerligt med att ta nya Salesforce-certifieringar. För ett par veckor sedan genomfördes ytterligare en certifieringsrunda med fyra av våra konsulter på plattformen och en till äger rum om några veckor. Vidare kommer de kontinuerligt att fortsätta under hösten för att vi på Releye ska bygga vidare på rätt kompetens. Produktkompetens är naturligtvis centralt men lika viktigt är verksamhetsförståelse och koppling till strategi vilka är centrala områden för att skapa effekter för våra kunder.

Certifieringarna är en av många aktiviteter som vi har genomfört sedan vi gick med i Salesforce partnerprogram, men avgörande för att vi ska nå vårt mål - att inom kort bli en av de ledande konsultbyråerna i Sverige på Salesforce plattform.

Vill du bli en av våra drivna Salesforce-konsulter?

I samband med Releyes Salesforce-satsning kommer vi att behöva bli fler. Just nu letar vi efter fler konsulter med lika stort driv som oss av att jobba med och lära sig mer av Salesforce molntjänster. Förutom ett driv för Salesforce tror vi att du har ett stort intresse för den digitala utvecklingen och vill arbeta på Nordens ledande CRM-konsultbolag. Om du inte är certifierad Salesforce-konsult idag så kan du ta certifieringar hos oss och lära dig i takt med att du jobbar i projekt, en av många förmåner av att jobba på Releye.

Här kan du läsa mer om jobbet som Salesforce-konsult och om hur det är att jobba på Releye