24 oktober 2019

Hur går en ansökningsprocess till? Vad är det som händer efter att du lämnat in din ansökan? Det är vanliga frågor som dyker upp hos många efter att de sökt ett jobb. Såhär fungerar det hos oss på Releye. Vi gillar när det är enkelt och tydligt!

1. Ansökan

Du skickar in en ansökan till oss på Releye genom att fylla i formuläret längst ner i jobbannonsen. Du kan också skicka in din ansökan via mail eller via LinkedIn.

2. Urval

Vi kollar löpande igenom de ansökningar som kommer in till oss. De personer som vi känner är mest lämpliga för tjänsten kallar vi till en första intervju.

3. Intervjuer & case

Under den första intervjun får du träffa vår rekryteringsansvarige som heter Daniel Äng. Han intervjuar dig för att se om du skulle passa i den roll du sökt till, och även för att se hur du skulle passa med våra övriga medarbetare och team.

Är du en match så kommer du och träffar en någon från det team du kommer att arbeta med, för en andra intervju. Där får du mer djupgående information om rollen och hur Releye är som arbetsgivare. 

Är det en utvecklarroll har vi innan dess ett tekniskt case du gör hemma för att se på vilken nivå dina tekniska kunskaper ligger på. Är det en affärskonsult- eller projektledarroll gör vi ett case på plats efter den andra intervjun. Caset handlar då om att leda ett möte i någon form.

Under hela processen ställer vi självklart frågor om dig och din bakgrund för att få en tydlig bild av vem du är.

4. Referenser

I detta steg så tar pratar vi med tidigare arbetsgivare och kollegor till dig. Detta gör vi för att säkra upp och verifiera att du är som den bild vi fått av dig.

5. Välkommen till Releye!

Genom hela rekryteringsprocessen så har du skapat dig en känsla och uppfattning av Releye som arbetsgivare och vi om dig som kollega.  Är vi en perfekt matchning så leder detta såklart till en anställning. Så, välkommen till oss på Releye!

 
Spana in våra lediga tjänster eller besök vår karriäsida!