24 juni 2019

Nu när vi går mot härliga sommartider och ser tillbaka på det halvår som gått, så är det med stor glädje som vi kan konstatera att det som vi dagligen arbetar med här på Releye faktiskt ger resultat och skapar stor skillnad för både människor och företag!

Vi har sedan i januari automatiserat fler än 100 av våra kunders processer. I våra lösningar automatiseras tusentals beslut i månaden, inklusive de proaktiva sälj- och servicesignaler som distribueras till säljare eller slutkunder. Detta gör våra kunder till effektiva, relevanta och attraktiva leverantörer av sina tjänster och produkter.

Innan vi går på semester vill vi passa på att:

Tacka alla våra kunder som ger oss förtroendet att hjälpa er att hitta rätt lösningar! Vi ser fram emot att fortsätta stärka era organisationer genom smarta och innovativa implementationer. I vår kundbarometer kan vi se att ni, våra kära kunder, är mycket nöjda (vi snittar på 8,8 av 10) och att ni har en väldigt positiv bild av vårt samarbete. Vi vill ha branschens nöjdaste kunder – därför är det otroligt viktigt för oss att alltid värna om våra kundrelationer genom ett högt engagemang och genom att alltid vara en enkel och smidig partner att samarbeta med.

Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till alla våra konsulter som varje dag gör ett fantastiskt jobb och representerar Releye ute hos våra kunder. Tillsammans gör vi skillnad – och utan er hade det varit omöjligt!

Nu ska vi se till att använda sommaren för återhämting och för att ta till vara på de där stunderna som ger oss ny energi. Efter semestern är vi tillbaka och då ser vi fram emot att fortsätta växa och skapa värde tillsammans med er!

Video: En sommarhälsning från vår VD, Victoria Nilsson

 

Trevlig sommar önskar vi på Releye!