20 december 2018

Snart är julen här och för många närmar sig årets sista arbetsdag. Jul- och nyårshelgen är en tid för fest och firande – och för eftertanke. Vi landar i året som gått och planerar för nästa.

För oss på Releye har 2018 varit ett händelserikt år. Vi har etablerat nya samarbeten med nya kunder och fått förtroendet att leverera flera smarta lösningar till våra befintliga kunder.

Att få summera detta år tillsammans med kunder och kollegor är en ära för mig och jag är stolt över vad vi gemensamt har uppnått. Mina intryck från året som gått är många, så vilka är viktigast? Ett är säkert: Mötena med er, alla våra kunder. Samarbetet med er inspirerar och utmanar oss att hela tiden utveckla oss till att bli ännu bättre, snabbare och smartare.

Det här tar vi med oss från 2018


Releye in the sky

Under 2018 levererar vi alla våra partners plattformar i molnet. För kunder som inte vill lägga all kunddata i molnet finns hybridösningar där vi kombinerar installationer on-premise med funktionalitet i molnet.


Zero admin quest

Våra kunders manuella, repetitiva arbetsuppgifter har ersatts av digitala automatiserade processer som ökar produktiviteten med flera hundra procent samtidigt som datakvaliteten säkras och vi skapar förutsättningar för ännu smartare lösningar.


Proaktiva lösningar

Tillsammans med våra kunder med eftermarknadsaffärer har vi byggt proaktiva lösningar för ökad försäljning och stärkt lojalitet. Med intelligent generering av säljsignaler och systematiserad bearbetning av marknaden ser vi hur våra kunders intäkter från eftermarknad blir allt mer central, och här finns fortsatt stor potential.


GDPR

I våras kom en ny lagstiftning: GDPR. Vår mall för dokumentation och plan för hantering av personuppgifter är nu det mest besökta avsnittet på vår hemsida, och vi har blivit kompisar med våra kunders jurister.


Datadrivna framsteg

Vår egna resa mot mer datadrivna beslut har fortsatt under året. Bland annat genom lansering av Winningtemp, vår plattform för utvärdering av medarbetarnöjdhet, och Kundbarometern, vår metod för uppföljning av er nöjdhet med våra releaser. Tack till alla er som svarat, vi skänker löpande pengar till Cancerfonden för era svar.

Sist men inte minst en video-hälsning från migNu lämnar vi ett spännande år bakom oss och blickar framåt mot ett händelserikt 2019.

Vi på Releye vill önska er alla en riktigt god jul & ett gott nytt år!

Varma hälsningar, Victoria Nilsson

Missa inte våra experters bästa CRM-tips