Nyheter , På Releye
15 januari 2020

Releye - En av Salesforce Top Partner of the Year

Igår kväll medverkade Releye på Partner Appreciation Dinner Salesforce på Ulla Winbladh på Djurgården. Releye närvarade tillsammans med 17 andra svenska Salesforce-partners och fick utmärkelsen som en av Sveriges Top Partners of the Year.
Nyheter , På Releye
19 december 2019

Missade du vår webinarserie om Microsoft Dynamics 365 Sales?

Missade du vår webinarserie om Microsoft Dynamics 365 Sales? Ingen fara! Här hittar du inspelningar från både första och andra delen i vår webinarserie när vår affärskonsult, Henrik Lillhage, visade upp plattformen och dess funktionalitet!
Nyheter , På Releye
18 december 2019

God Jul & Gott Nytt År

Julen är nu runt knuten och ännu ett händelserikt år har börjat lida mot sitt slut. Vi får tid till att koppla av och umgås med familj och vänner – och även tid till att reflektera över året som gått.
Inspiration , På Releye
13 december 2019

Releye integerar Salesforce med Sweet

Salesforce och Sweet är två plattformar som vi på Releye använder för att leverera smarta och innovativa lösningar för våra kunders specifika behov. Nu gör vi en satsning där vi skapar en integration mellan Salesforce och Sweet – för att kunna erbjuda våra kunder en unik lösning för sömlös informationshantering.
Nyheter , På Releye
5 december 2019

Salesforce och Microsoft inleder nytt samarbete för att möta ökade kundkrav

Nu har både Salesforce och Microsoft gått ut med information om att de kommer utöka sitt strategiska partnerskap genom att flytta Salesforce Marketing Cloud till Microsoft Azure. Flytten görs för att möta ökade kundkrav och det innebär att Salesforce inom en snar framtid kommer köra Microsoft Azure som sin offentliga molnleverantör. Det utökade partnerskapet mellan Salesforce och Microsoft innefattar också nya integrationer som knyter samman Salesforce Sales Cloud och Service Cloud med Microsoft Teams.
Nyheter , På Releye
28 november 2019

Webinarserie: Microsoft Dynamics 365 Sales

Vill du veta mer om hur du kan jobba med Microsoft Dynamics 365 Sales? Under vecka 50 kommer vi på Releye att köra en webinarserie i två delar om plattformen. Vår duktiga affärskonsult, Henrik Lillhage, kommer guida dig genom flera spännande funktioner!
1 / 8

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;