Nyheter , På Releye
20 december 2018

En liten julhälsning från oss på Releye

Snart är julen här och för många närmar sig årets sista arbetsdag. Jul- och nyårshelgen är en tid för fest och firande – och för eftertanke. Vi landar i året som gått och planerar för nästa.
Nyheter , På Releye
4 december 2018

Salesforce gör din marknadsavdelning ännu mer framgångsrik

Idag använder sig tusentals företag av Salesforce som CRM-plattform. Men vad är det egentligen som gör plattformen så populär? Och framförallt hos marknadsförare?
Nyheter , På Releye
9 november 2018

Vår partner Sweet Systems är vinnare av "Årets bästa B2B-Sales Tool 2018"

Under gårkvällens färgsprakande gala med middag och underhållning tog vår partner Sweet Systems hem segern som Årets bästa B2B-Sales Tool-leverantör 2018.
Nyheter , På Releye
6 november 2018

Sweet Systems nominerade till Årets Bästa B2B-Sales Tool

Varje år anordnas The Sales Conference Sales Award Gala för att hylla företag och chefer som ligger i framkant av morgondagens försäljning och marknadsföring. Vi på Releye kan stolt berätta att vårt systerbolag, Sweet Systems, har blivit nominerade i kategorin: Årets Bästa B2B- Sales Tool 2018.
Nyheter , På Releye
19 september 2018

Releye till Dreamforce 2018

Nästa vecka kommer två av Releyes konsulter att åka till Salesforce konferens Dreamforce i San Francisco för att inspireras, engageras och höra om det senaste som Salesforce har att erbjuda.
Nyheter , På Releye
8 juni 2018

Releyes Salesforce-certifieriade konsulter

I samband med Releyes Salesforce-satsning kommer vi att behöva bli fler. Just nu letar vi efter fler konsulter med lika stort driv som oss av att jobba med och lära sig mer av Salesforce molntjänster.
1 / 3

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;