Nyheter , På Releye
12 mars 2019

Systemvetardagen 2019

I förra veckan ägde Systemvetardagen rum – för tjugotredje året i rad! Det är en mötesplats för studenter och organisationer inom IT-branschen, där värdefulla kontakter för framtiden knyts. Självklart var vi på plats!
Nyheter , På Releye
6 februari 2019

Fältbiologerna väljer Releye som Salesforce-partner

Nu kan vi äntligen dela med oss av en rolig nyhet! Fältbiologerna har valt oss som Salesforce-partner. Vi har träffat Malin Jacobsson från Fältbiologerna som berättar om sina tankar kring projektet.
Nyheter , På Releye
20 december 2018

En liten julhälsning från oss på Releye

Snart är julen här och för många närmar sig årets sista arbetsdag. Jul- och nyårshelgen är en tid för fest och firande – och för eftertanke. Vi landar i året som gått och planerar för nästa.
Nyheter , På Releye
4 december 2018

Salesforce gör din marknadsavdelning ännu mer framgångsrik

Idag använder sig tusentals företag av Salesforce som CRM-plattform. Men vad är det egentligen som gör plattformen så populär? Och framförallt hos marknadsförare?
Nyheter , På Releye
9 november 2018

Vår partner Sweet Systems är vinnare av "Årets bästa B2B-Sales Tool 2018"

Under gårkvällens färgsprakande gala med middag och underhållning tog vår partner Sweet Systems hem segern som Årets bästa B2B-Sales Tool-leverantör 2018.
Nyheter , På Releye
6 november 2018

Sweet Systems nominerade till Årets Bästa B2B-Sales Tool

Varje år anordnas The Sales Conference Sales Award Gala för att hylla företag och chefer som ligger i framkant av morgondagens försäljning och marknadsföring. Vi på Releye kan stolt berätta att vårt systerbolag, Sweet Systems, har blivit nominerade i kategorin: Årets Bästa B2B- Sales Tool 2018.
1 / 3

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;