Nyheter , På Releye
17 maj 2019

Skala upp din verksamhet med automatisering!

Just nu pågår en övergång i samhället där vi blir allt mer digitaliserade. Processer automatiseras och nya tekniska lösningar blir allt viktigare för de flesta företag – och skapar förutsättningar för att skala upp en verksamhet utan att öka overheaden. Funderar du på hur du kan komma igång med automatisering? Här går vi igenom vad du behöver tänka på.
Nyheter , På Releye
29 april 2019

Renoveringen av vårt kontor

Att öppna upp och skapa en smartare planlösning var något som stod högt upp på önskelistan när vi påbörjade renoveringen av vårt kontor. Vi har pratat med Daniel och Marina som varit involverade i projektet. De berättar om vad som gjorts och vilka positiva effekter som renoveringen har medfört.
Nyheter , På Releye
25 april 2019

Microsoft satsar på Common Data Service och PowerApps

För ett par veckor sedan åkte våra Dynamicsutvecklare, Linus Österberg och Mikhail Bogunov, till Amsterdam för att delta på Extreme 365. Det viktigaste som vi tog med oss från konferensen är att Microsoft nu gör en satsning på områdena Common Data Service och PowerApps.
Nyheter , På Releye
15 april 2019

Salesforce Basecamp 2019

I förra veckan deltog Releye på Salesforce Basecamp som etablerad Salesforce-partner, och med en monter i bästa läget! Det var en dag fylld med innovation, inspiration och lärande för företag som vill närma sig sina kunder på ett smartare och effektivare sätt med hjälp av Salesforce-plattformen.
Nyheter , På Releye
22 mars 2019

Snart är det dags för Extreme 365

På måndag åker våra utvecklare, Linus Österberg och Mikhail Bogunov, till Amsterdam för att delta på Extreme 365! En årlig konferens för alla Microsoft Dynamics 365-partners med syftet att ge en inblick i framtidens agenda och olika nyheter. Här kan du läsa om deras tidigare erfarenheter och förväntningar på årets konferens.
Nyheter , På Releye
12 mars 2019

Systemvetardagen 2019

I förra veckan ägde Systemvetardagen rum – för tjugotredje året i rad! Det är en mötesplats för studenter och organisationer inom IT-branschen, där värdefulla kontakter för framtiden knyts. Självklart var vi på plats!
1 / 4

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;