Inspiration , Nyheter
20 september 2019

Salesforce släpper ny lösning som ska hjälpa företag att hålla koll på sin miljöpåverkan

Här om dagen släppte Salesforce en ny lösning: Sustainability Cloud. I denna ska företag enkelt kunna se sin miljöpåverkan och använda datadrivna insikter för att påbörja ett förändringsarbete som gör nytta för vår planet.
Inspiration , Nyheter
10 september 2019

De viktigaste nyheterna och förändringarna från Microsofts Release 2019, Wave 2

Den 1 oktober påbörjas Microsoft Release 2019, Wave 2 för alla kunder med molnlösningar. Vi har spanat in de viktigaste nyheterna och förändringarna som kommer för Sälj, Marknad och Kundservice på Customer Engagement 365 plattformen.
Inspiration , Nyheter
30 augusti 2019

6 nya användbara features i nästa release av Salesforce - Winter ’20

Med de första lite kallare dagarna såhär efter sommarhettan har Salesforce bedömt att det är dags för Winter ’20 versionen av Salesforce. Som tidigast kan den nya versionen köras den 6e september i en preview-sandbox och kommer att vara tillgänglig för alla miljöer den 12e oktober.
Inspiration , På Releye
12 augusti 2019

5 områden att ha koll på för att arbeta mer datadrivet

Det pratas mycket om att företag och organisationer måste bli bättre på att arbeta mer datadrivet. Men hur går du tillväga för att jobba mer datadrivet? Ja, det har vi på Releye koll på. Här kommer fem tips som kan hjälpa din organisation att bli mer datadriven.
Inspiration , På Releye
7 mars 2019

Vilka funktioner innehåller den nya releasen av Salesforce Marketing Cloud?

För ett par veckor sedan släpptes den senaste versionen av Salesforce Marketing Cloud. Men vilka funktioner innehåller egentligen den nya releasen? Det har vi tittat närmare på!
Inspiration , På Releye
1 mars 2019

Sex månader på Releye

Denna vecka får du lära känna vår quiz nördiga IT-projekledare, Elin Karlsson! Hon ser till att vi alla blir allmänbildade här på kontoret genom att varje dag anordna en kul och utmanande frågestund. Vill du ha koll på läget? Ja, då ska du definitivt snacka med Elin!
1 / 8

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;