Inspiration , På Releye
7 mars 2019

Vilka funktioner innehåller den nya releasen av Salesforce Marketing Cloud?

För ett par veckor sedan släpptes den senaste versionen av Salesforce Marketing Cloud. Men vilka funktioner innehåller egentligen den nya releasen? Det har vi tittat närmare på!
Inspiration , På Releye
1 mars 2019

Sex månader på Releye

Denna vecka får du lära känna vår quiz nördiga IT-projekledare, Elin Karlsson! Hon ser till att vi alla blir allmänbildade här på kontoret genom att varje dag anordna en kul och utmanande frågestund. Vill du ha koll på läget? Ja, då ska du definitivt snacka med Elin!
Inspiration , På Releye
27 februari 2019

Hur vet jag att det är dags att byta CRM-system?

Hur vet du egentligen att det är dags att byta ut ditt CRM-system mot ett nytt? Vi har pratat med vår affärskonsult, Emma Nilsson, som har lång erfarenhet av CRM-implementationer. Här är hennes sex bästa tips för när det är dags att säga hejdå till din nuvarande CRM-lösning.
Inspiration , På Releye
18 februari 2019

Sex månader på Releye

Säg hej till vår affärskonsult Jenny Bredmar! Hon började sin karriär hos oss direkt efter studierna på Uppsala universitet. Om du vill hänga med i Jennys tempo.. Ja, då är det bäst att du sätter på dig spinningskorna!
Inspiration , På Releye
13 februari 2019

Få stenkoll på dina leads med hjälp av Marketing Automation

Idag är det viktigare än någonsin för företag att driva trafik och konvertera besökare till leads. Men hur vet du när ett lead är redo att lämnas över till en säljare? Jo, med hjälp av Marketing Automation. Nu kanske du undrar vad Markting Automation är och hur det fungerar? Det ska vi förklara för dig nu.
Inspiration , På Releye
7 februari 2019

Sex månader på Releye

Nu kickar vi igång en miniserie där ni får lära känna några våra senaste tillskott! Denna vecka får ni lära känna vår utvecklare Sabarinathan Ravindran, som kom till oss hela vägen från Indien. Hur coolt är inte det?
1 / 8

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;