Inspiration , På Releye
13 december 2019

Releye integerar Salesforce med Sweet

Salesforce och Sweet är två plattformar som vi på Releye använder för att leverera smarta och innovativa lösningar för våra kunders specifika behov. Nu gör vi en satsning där vi skapar en integration mellan Salesforce och Sweet – för att kunna erbjuda våra kunder en unik lösning för sömlös informationshantering.
Inspiration , På Releye
15 november 2019

Vi besvarar: Vanliga frågor om automatisering

Hur vet du att det är värt att automatisera en specifik process? Och vilka är de vanligaste misstagen som företag gör när de försöker automatisera en befintlig process? Vi har träffat två av våra duktiga affärskonstulter, Emma Nilsson och Henrik Lillhage, som hjälper oss att besvara vanliga frågor om automatisering.
Inspiration , På Releye
8 november 2019

Så förbereder vi oss inför Dreamforce 2019 i San Francisco

Om två veckor kommer två av våra duktiga medarbetare, Elin Lawson och Mikhail Bogunov, lämna kontoret och åka hela vägen över Atlanten för att delta på Dreamforce, i San Francisco. En stor konferens som Salesforce arrangerar varje år för att inspirera och dela de senaste nyheterna plattformen har att erbjuda. Vi har pratat med Elin och Mike om deras förväntingar inför denna spännande resa!
Inspiration , På Releye
5 november 2019

Inspiration från ett projekt med Salesforce Field Service

Du har väl inte missat vårt nya kundcase? I förra veckan publicerade vi ett nytt kundcase på vår hemsida om Hissen AB - ett projekt som levererade ett nytt CRM-system, en ny och förbättrad kundstrategi och Salesforce Field Service.
Inspiration , På Releye
31 oktober 2019

”Microsoft Power BI is a killer BI platform”, enligt Forrester

Och vi på Releye kan inte annat än att hålla med! Vi har pratat med två av våra duktiga Power BI-experter, Kristjan Stephensen och Markus Rundal, som hjälper oss att besvara vanliga frågor om Power BI som vi vet att många har.
Inspiration , På Releye
24 oktober 2019

Rekrytering: Såhär går vår ansökningsprocess till

Hur går en ansökningsprocess till? Vad är det som händer efter att du lämnat in din ansökan? Det är vanliga frågor som dyker upp hos många efter att de sökt ett jobb. Såhär fungerar det hos oss på Releye. Vi gillar när det är enkelt och tydligt!
1 / 10

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;