The Sales Conference

5 snabba frågor om årets upplaga av the Sales conference 2022

Vi deltog i årets upplaga av The Sales Conference 2022. Gustaf Thunqvist, vår Key Account Manager var på plats och delar med sig av sina insikter.

 Vad är The Sales Conference?  

  • The Sales conference arrangeras av vår kund Mercuri International Group sedan 15 år tillbaka. Inom försäljningen är det förmodligen en av de bästa konferenserna man kan gå på. 

 Hur var konferensen i år?  

  • Det var en hög nivå både på genomförande och med de inbjudna talarna. I år var det ett hybridevent med några hundra deltagare på plats och några tusen till var med digitalt. Det gav lite direktsändningskänsla.  

 Vad var årets tema? 

  • Årets tema var ’Trust’ som vi säger på svengelska, det vill säga, förtroende på svenska. Mercuri släppte sin nya rapport på temat. Rapporten bekräftar att 90% av respondenterna uppgav att pålitlighet är den viktigaste dimensionen för att få förtroende. Viktigast för att uppfattas som pålitlig är att ”konsekvent leverera det man lovat”.

Hur är årets tema relevant för Releye? 

  • För oss på Releye är det i allra högsta grad relevant. Vi hanterar det mest värdefulla som våra kunder har – information om deras kunder. Utifrån ett säkerhetsperspektiv så måste vi hålla en hög standard när det gäller säkerhet. Förtroende för oss handlar ju också om vad vi levererar i våra projekt. Vi är inte bättre än vår senaste leverans och våra kunder ger oss bara förnyat förtroende om de är nöjda. Pålitlighet är centralt för oss. Det är därför vi heter vad vi heter.  

Något särskilt som du tar med dig?  

  • Nu är jag inte hårdrockare men det var ändå rätt coolt att sångaren i Iron Maiden pratade om temat. Han är en riktig multikonstnär, – entreprenör, pilot och hårdrockssångare. Han pratade en hel del om integritet och hur de som band inte velat kompromissa med deras hårdrockssjäl. De fick t ex simpla förslag om att sätta deras namn på billig öl. Istället gick de all in för att skapa ett premium-öl som ligger mer i linje med vilka de är som rockband.