Inspiration , Nyheter
20 september 2019

Salesforce släpper ny lösning som ska hjälpa företag att hålla koll på sin miljöpåverkan

Här om dagen släppte Salesforce en ny lösning: Sustainability Cloud. I denna ska företag enkelt kunna se sin miljöpåverkan och använda datadrivna insikter för att påbörja ett förändringsarbete som gör nytta för vår planet.
Inspiration , Nyheter
10 september 2019

De viktigaste nyheterna och förändringarna från Microsofts Release 2019, Wave 2

Den 1 oktober påbörjas Microsoft Release 2019, Wave 2 för alla kunder med molnlösningar. Vi har spanat in de viktigaste nyheterna och förändringarna som kommer för Sälj, Marknad och Kundservice på Customer Engagement 365 plattformen.
Inspiration , Nyheter
30 augusti 2019

6 nya användbara features i nästa release av Salesforce - Winter ’20

Med de första lite kallare dagarna såhär efter sommarhettan har Salesforce bedömt att det är dags för Winter ’20 versionen av Salesforce. Som tidigast kan den nya versionen köras den 6e september i en preview-sandbox och kommer att vara tillgänglig för alla miljöer den 12e oktober.
Nyheter , På Releye
21 augusti 2019

Alexander berättar om sin praktik hos oss på Releye

Varje termin tar vi på Releye emot praktikanter som får komma och jobba med ett eller flera spännande projekt under ett antal veckor. När de är här får de chansen att testa sina kunskaper, oftast inom ett specifikt område. Vår senaste praktikant heter Alexander Holmberg och studerar till Webbutvecklare .Net på Lernias Yrkeshögskola.
Inspiration , På Releye
12 augusti 2019

5 områden att ha koll på för att arbeta mer datadrivet

Det pratas mycket om att företag och organisationer måste bli bättre på att arbeta mer datadrivet. Men hur går du tillväga för att jobba mer datadrivet? Ja, det har vi på Releye koll på. Här kommer fem tips som kan hjälpa din organisation att bli mer datadriven.
Nyheter , På Releye
11 juli 2019

Instagrams nya AI-satsning ska stoppa mobbare online

För att stoppa den stora mobbingen som pågår online, satsar nu den stora sociala mediejätten, Instagram, på att utveckla nya verktyg där Artificiell intelligens (AI) ska upptäcka och sätta stopp för mobbingen på deras plattform.
1 / 17

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;