Ny lansering – säljstöd på en vecka!

26 jan, 2021

Idag lanserar vi äntligen vårt nya koncept som vänder sig till säljavdelningar som vill komma igång med sitt säljstöd enkelt och smidigt. Konceptet heter CRM-express och grundas på en av världens ledande CRM-plattformar – Microsoft Dynamics 365 Sales. 

Standard eller Skräddarsytt? 
Det finns två vägar att gå, standard eller skräddarsytt. Med standardlösningen får säljteamet ett pålitligt säljstöd till ett fast pris inom en vecka. Funktionerna är handplockade och noga utvalda av våra erfarna experter för att passa en typisk säljavdelning som hanterarleads, affärsmöjligheter och kunder.  I standardlösningen ingår bland annat en vy över alla kunder och leads, rapporter, en visualiserad säljprocess och out of box-integrationer till Officeprodukter. Det skräddarsydda valet är till för de företag som har en mer komplex säljprocess.

Växla upp försäljningen med CRM-express

Med Microsoft Dynamics 365 Sales kan du och dina säljare fokusera på det som är viktigt – sälj. Ta reda på mer om upplägget här.

Hur går det till? 
Om du är nyfiken hör du av dig till oss genom ett kontaktformulär – eller så kontaktar du Henrik eller Pernilla direkt. Vi bokar in ett Teamsmöte och tittar närmare på vilken lösning som skulle passa bäst för dig och ditt säljteam. Efter mötet arrangeras en halvdagsworkshop för att identifiera vilken information och vilka fält som ska finnas med och vad de ska heta. Sedan är det dags för våra konsulter att konfigurera upp lösningen. Du och dina säljare bjuds in till en utbildning och sedan är det bara att börja sälja! Säljstödet är uppe inom en vecka till en kostnad på 40 000 kr. Licensavgifter tillkommer.

”Det känns fantastiskt roligt att kunna erbjuda ett riktigt bra säljstöd baserat på en rustik plattform som Microsoft Dynamics. Tack vare det paketerade formatet kan vi erbjuda en snabb implementering till ett fast pris och på detta sätt attrahera även mindre företag.”

– Pernilla Henkow,
Affärsområdeschef Microsoft, Releye

Henrik Lillhage

Affärskonsult & applikationsspecialist Microsoft

+46 733 80 20 18
henrik.lillhage@releye.se

Pernilla Henkow

Affärsområdesansvarig Microsoft

+46 707 19 93 97
pernilla.henkow@releye.se

Inspireras och läs mer

Power Platform: Vad är det och hur fungerar det?

Power Platform: Vad är det och hur fungerar det?

Microsoft Power Platform har varit på många människors läppar de senaste åren. Konceptet gör det möjligt för alla, oavsett om du är utvecklare eller inte, att bygga komplexa affärslösningar. Vejai är Senior Utvecklare på Releye och har arbetat med flera produkter inom...

läs mer
Wave 1 2021: Här är nyheterna i Microsofts nya release

Wave 1 2021: Här är nyheterna i Microsofts nya release

Vårens stora release-våg närmar sig! Redan den 1 april påbörjar Microsoft sin nya release Wave 1 2021. I den här releasen längtar vi efter att hugga tag i säljautomation, AI-baserad tilldelning och Track My Technician. Här listar en av våra Dynamics...

läs mer
Manufacturing Cloud: Vad är det och hur fungerar det?

Manufacturing Cloud: Vad är det och hur fungerar det?

Manufacturing Cloud är ett relativt nytt tillskott i Salesforce-familjen som är till för företag inom tillverkningsindustrin. Med plattformen kan företag planera inför sina kommande produktioner och ta del av prognoser för att öka försäljningen och samarbetet inom...

läs mer