Microsofts partnerkväll – Cloud Computing Special

7 feb, 2020

I veckan medverkade ett gäng från Releye på Microsofts partnerkväll. Varje år håller Microsoft ett antal träffar för oss partners. Där får vi ta del av nyheter, förändringar och annat smått och gott. Det har hänt mycket bland Microsofts svenska partners under 2019. Många har slagits samman, köpts upp eller på andra sätt skapat samarbeten för att nå kunder.

Temat för kvällen var Cloud Computing Special. Cloud Computing är ett paraplybegrepp för arbetslaster som flyttas till molnet. Microsoft jobbar för att det svindlande snabba tech-landskapet ska bli hanterbart. 

Azureresan – Kundperspektivet

De flesta företag vill på något sätt gå till molnet, men i många fall finns en oro för vad detta innebär. Microsoft försöker råda bot på det genom stöd och utbildning i resan till molnet. Vill ni veta hur man flyttar till molnet? Ta hjälp av Releye och Microsoft och följ ”The Cloud Adoption Framework” och ”Azure Migration Program”.

Multi cloud– Azure Arc & Lighthouse

 De stora konkurrenterna behöver i dagens delningsekonomi hantera varandra på ett sätt som gör att kunden inte drabbas negativt. Microsoft satsar på detta genom två olika produkter. Azure Arc och Azure Lighthouse. Med hjälp av dessa produkter kan kunder ha produkter i flera moln men hantera och övervaka dem genom Azureportalen. Arc för styrning och Lighthouse för övervakning.

Visste du att bland Microsofts 3500 partners finns Releye i toppen som guldpartner?

 

Som Guldpartner får vi tillgång till stöd och hjälp från Microsoft. Det innebär att vi har möjlighet att ta hjälp av Microsofts globala nätverk av specialister när någon av våra kunder vill pusha gränsen och nyttja teknologi i framkant.

Inspireras och läs mer

Tableau + Salesforce – Vad kan vi vänta oss?

Tableau + Salesforce – Vad kan vi vänta oss?

Det har gått drygt sex månader sedan Salesforce köpte upp den marknadsledande analysplattformen Tableau. Vad har hänt sedan dess och vad kan vi vänta oss framöver? Vi har pratat med vår Tableau-expert, Markus Rundal, som svarar på de vanligaste frågorna och förklarar...

läs mer
Höjdpunkter från Dynamics 365 Release Wave 1, 2020

Höjdpunkter från Dynamics 365 Release Wave 1, 2020

Två gånger om året släpper Microsoft uppgraderingar till Dynamics 365. Nu är den första releasen för 2020 i full gång och vi kan vänta oss en hel del nya och smarta funktioner. Releyes Dynamics 365 specialist, Henrik Lillhage, har spanat in de största och viktigaste...

läs mer
Automatiseringsskolan del 1. Förutsättningar och möjligheter

Automatiseringsskolan del 1. Förutsättningar och möjligheter

Fyra av tio svenska bolag saknar idag en digital strategi. Genom att följa en tydlig utvärderingsprocess får du en bra bild av automatiseringens möjligheter i din verksamhet. Det gör att du i slutändan får lyckad automatisering. Därför har vi summerat våra...

läs mer
Share This