Microsofts partnerkväll – Cloud Computing Special

7 feb, 2020

I veckan medverkade ett gäng från Releye på Microsofts partnerkväll. Varje år håller Microsoft ett antal träffar för oss partners. Där får vi ta del av nyheter, förändringar och annat smått och gott. Det har hänt mycket bland Microsofts svenska partners under 2019. Många har slagits samman, köpts upp eller på andra sätt skapat samarbeten för att nå kunder.

Temat för kvällen var Cloud Computing Special. Cloud Computing är ett paraplybegrepp för arbetslaster som flyttas till molnet. Microsoft jobbar för att det svindlande snabba tech-landskapet ska bli hanterbart. 

Azureresan – Kundperspektivet

De flesta företag vill på något sätt gå till molnet, men i många fall finns en oro för vad detta innebär. Microsoft försöker råda bot på det genom stöd och utbildning i resan till molnet. Vill ni veta hur man flyttar till molnet? Ta hjälp av Releye och Microsoft och följ ”The Cloud Adoption Framework” och ”Azure Migration Program”.

Multi cloud– Azure Arc & Lighthouse

 De stora konkurrenterna behöver i dagens delningsekonomi hantera varandra på ett sätt som gör att kunden inte drabbas negativt. Microsoft satsar på detta genom två olika produkter. Azure Arc och Azure Lighthouse. Med hjälp av dessa produkter kan kunder ha produkter i flera moln men hantera och övervaka dem genom Azureportalen. Arc för styrning och Lighthouse för övervakning.

Visste du att bland Microsofts 3500 partners finns Releye i toppen som guldpartner?

 

Som Guldpartner får vi tillgång till stöd och hjälp från Microsoft. Det innebär att vi har möjlighet att ta hjälp av Microsofts globala nätverk av specialister när någon av våra kunder vill pusha gränsen och nyttja teknologi i framkant.

Inspireras och läs mer

Hurra – Releye fyller 20 år!

Hurra – Releye fyller 20 år!

Hurra - Releye fyller 20 år! Det som började med tre vänner, en idé och en lägenhetstvåa på Drottninggatan är idag ett ledande konsultbolag inom kundstrategi och CRM-lösningar. Möt Bodil Ekström, en av grundarna bakom Releye. I vår intervju bjuder hon på...

läs mer
Common Data Service – det bästa som hänt sedan skivat bröd

Common Data Service – det bästa som hänt sedan skivat bröd

Kanske har du hört begreppet Common Data Service tidigare. Men vad betyder det egentligen? Och vad innebär det att lagra data i Common Data Service? Henrik Lillhage, affärskonsult och Dynamics-expert på Releye, benar ut begreppet och ger oss exempel på hur det skulle...

läs mer
Share This