Microsoft

Letar du efter ett systemstöd som hjälper dig bli smartare i ditt kundarbete och som samtidigt sköter all rapportering? Vi på Releye har 18 års erfarenhet av att implementera digitala systemstöd för operativt kund- och ledningsarbete. Tillsammans med Microsoft kan vi erbjuda dig olika lösningar inom CRM och BI.

  Varför våra kunder väljer Releye som Microsoft-partner

  Hos oss hittar du kunniga konsulter som tar er implementation till en ny nivå. Vi kartlägger era specifika behov för att tillsammans hitta en lösning som tar er verksamhet framåt i det digitala landskapet. Med lång erfarenhet av arbete med kundprocesser, systemintegrationer och införande av nya lösningar är vi en trygg och rådgivande partner till företag som nyttjar Microsofts produkter i sitt kundarbete.

  Vi gör detta med hjälp av:

   

  • Dynamics 365
  • Microsoft Data Platform inkl Microsoft Power BI

  Våra Microsoft-plattformar

  Vad är Dynamics 365?

  Dynamics 365 är Microsofts plattform för affärsstöd. Plattformen innehåller alltifrån appar för lead management och säljledning till lager och fakturering. Vi på Releye är specialister på plattformens delar som rör ditt kundarbete.

  Genom plattformen kan du bland annat få hjälp med:

  • Nykundsbearbetning i form av marknadsföringsstöd, leadshantering och processtöd för affärsmöjligheter.
  • Ledning och uppföljning av säljarbetet
  • Stöd för befintliga kundrelationer genom bearbetning enligt kundlivscykeln, ärendehantering och schemaläggning för kundservicemedarbetare.
  • Aktivitetshantering för kommunikation och uppföljning internt mellan användare.

  Vad är Microsoft Data platform?

  Microsoft Data platform samlar Microsofts produkter som hjälper företag att effektivt samla in, lagra och nyttja sin data. I plattformen finns bland annat analys- och rapportverktyget Power BI som du använder för att bearbeta och analysera olika typer av data med hjälp av visuella, interaktiva och kraftfulla rapporter och dashboards. På så sätt får du en tydlig översikt över din affär. Plattformen innehåller även verktyg för integrationer, AI och Machine Learning som vi använder för att göra våra lösningar och våra kunder smartare.

  Med hjälp av Microsoft Data platform kan du:

  • Samla och grafiskt presentera relevant information från hundratals olika datakällor i realtid.
  • Sortera och analysera data för att hitta nya samband och möjligheter du tidigare inte sett.
  • Skapa en datadriven verksamhet där du snabbt kan fatta fler rätta beslut.

  Vad vi hjälper våra kunder med

  Vi hjälper organisationer att förstå sin egen potential genom IT-strategi och utveckling av digitala systemstöd. Vi leder projekt från start till stopp, och hjälper dig sedan även med förvaltning och support av implementerade lösningar. Eftersom vi har erfarenhet från hundratals implementationer inom olika branscher vågar vi utmana våra kunder att tänka nytt i alla delar av processen.

  Typiska frågeställningar våra kunder har

  • Hur kan vi automatisera de administrativa sysslorna i vår affär?
  • Hur säljer vi mer med högre lönsamhet?
  • Hur kan vi förekomma våra kunder och proaktivt lösa deras problem istället för att reagera?
  • Vilken molnleverantör ska jag välja?
  • Hur anpassar vi systemet efter vår specifika situation?
  • Hur säkerställer jag att systemet skalar upp med oss?

  Varför Microsoft?

  Microsoft är en av världens största leverantörer av systemstöd som på senare år vuxit i sitt B2B-utbud. Med en stabil teknisk plattform och ett brett erbjudande är Microsoft ett tryggt val för kunder som vill ha en smart och effektiv hantering av sina kunder.

  Varför Microsoft?

  Microsoft är en av världens största leverantörer av systemstöd som på senare år vuxit i sitt B2B-utbud. Med en stabil teknisk plattform och ett brett erbjudande är Microsoft ett tryggt val för kunder som vill ha en smart och effektiv hantering av sina kunder.