En flexibel & skräddarsydd lösning

Öka produktivitet, hitta värdefulla insikter och djupare kundrelationer med Microsoft Dynamics 365. Det skräddarsydda valet är till för de företag som har en mer komplex säljprocess.

Skräddarsytt

Den skräddarsydda lösningen är avsedd för verksamheter som har en mer komplex säljprocess. Genom workshops och kartläggning får du Microsoft Dynamics 365 tillsammans med skräddarsydda integrationer och som passar dina behov och processer. 

🔧 Skräddarsytt system till verksamhetens behov

👥 Nära samarbete med affärskonsulter

💻 Stabil och skalbar försäljningslösning

Estimerat pris

Ett säljstöd på dina villkor

Ska du välja en CRM-plattform? Eller har ni Dynamics sedan tidigare och letar efter en partner? Microsoft Dynamics är ett ekosystem av affärsapplikationer och produkter som täcker hela organisationens behov, från affärssystem till CRM. Med affärsorienterade applikationer samordnar du verksamheten – från data och personer till processer.

På Releye kombineras bred verksamhetsförståelse med djup teknisk kompetens inom Dynamicsplattformen. Resultatet blir en av marknadens vassaste CRM-plattformar som anpassas utifrån dina behov. 

Sätt fart på försäljningen med Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales är en världsledande försäljningslösning som hjälper ditt säljteam att  fokusera på rätt affärer. Lösningen bygger på ett anpassningsbart och intelligent system som kan skalas upp allt eftersom. 

Håll koll på affärerna

Se till att du och dina säljare jobbar på ett och samma sätt. Genom att jobba enhetligt minskar risken att affärer hamnar mellan stolarna.

Mer tid åt försäljning

Ge dina säljare mer tid till sälj med välbekanta och intelligent verktyg som  minskar administration och effektiviserar försäljningsprocessen.

Öka lönsamheten

Minska kostnaderna genom att samordna ditt säljteam. Öka lönsamheten genom att engagera och fokusera på rätt kunder och vidta snabba åtgärder med AI.

Vill du veta mer om Dynamics 365 Sales?

Vi svarar gärna på dina frågor. Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig med mer information eller förslag på upplägg. Du kan också ringa till oss!  08-23 08 30