Senior Affärskonsult

I rollen som Affärskonsult hos oss tar du fram och implementerar nyskapande lösningar inom kundhantering, digitalisering och automatisering. Tillsammans gör vi livet enklare för våra kunder så att de kan fokusera på att skapa värde. Kreativitet och innovation värdesätter vi högt. 

Om Releye 

Releye är ett familjärt strategi- och IT-företag som Automatiserar, Digitaliserar och Transformerar kundprocesser, och ser till att de anpassas till den nya digitala världen. Vi är specialister inom Microsoft CRM och Salesforce och vi är stolta över att ha några av Sveriges mest kända varumärken som våra kunder. Tillsammans med våra kunder tar vi fram proaktiva kundupplevelser. 

Releye växer och behöver dig som värdesätter härliga kollegor, utmanande kundprojekt och en utvecklande arbetsplats. Vi har innovationsdagar, lösningar i absoluta framkant och ett skönt framåtlutat gäng som vill bli fler.  

Såhär ser din vardag ut som Affärskonsult

 • Bära huvudansvaret för dina uppdrag där du tillsammans med kollegor och kunder skapar och implementerar innovativa IT-lösningar. Du ansvarar till exempel för att identifiera syfte och mål, hålla i workshops, ta fram processkartor och hitta tekniska lösningar tillsammans med dina teammedlemmar, samt för att ta projektet från start till mål. 
 • Lära dig våra plattformar och hålla koll på alla nya spännande lösningar som släpps i varje release. 
 • Enklare konfigurering inom ramen för processutveckling för att lätt kunna visualisera dina tankar för kunden. 
 • Vara en rådgivande partner till kund i form av hur de kan förbättra sina kundstrategier, processer och arbetssätt samt digitalisera sitt kundarbete. 
 • Sälja in vårt erbjudande hos befintliga och nya kunder. 
 • Driva relationen med våra partners Microsoft och Salesforce exempelvis genom event.  

Vi tror att du har följande skills och erfarenheter 

 • Du har erfarenhet av verksamhetskonsultation och projektledning, kanske inom digitalisering och automatisering. 
 • Du har förståelse för processerna för sälj, marknad och kundservice, och har ett stort intresse av processkartläggning och processutveckling. Väldigt meriterande om du har jobbat med dessa processer tidigare. 
 • En opretentiös doer som inte är rädd för att utmana dig själv och ta tag i det som behöver göras. 
 • Du är affärsmässig och har väldigt bra kommunikationsförmåga samt är en positiv person som är bra på att skapa relationer och gillar att leda andra.  
 • Meriterande om du har erfarenhet av CRM system samt någon av våra plattformar Salesforce eller Microsoft.  
 • Du är flytande svenska och engelska

 

 

Skicka en ansökan
  Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@releye.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.