Salesforce AI

Salesforce Marketing Cloud utvecklare

Har du erfarenhet av Salesforce Marketing Cloud och ett brinnande intresse för utveckling? Vill du dessutom arbeta i ett engagerat projektteam som tillsammans tar fram nytänkande lösningar till kunder? Då kommer du att passa perfekt som Salesforce Marketing Cloud Developer hos Releye

Om Releye 

Releye är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom strategi och lösningar för hantering av kundprocesser. Det innebär i praktiken att vi vägleder organisationer och implementerar anpassade lösningar som automatiserar, digitaliserar och transformerar kundlösningar. Vi är specialister inom Microsoft CRM och Salesforce och vi är stolta över att ha några av Sveriges mest kända varumärken som våra kunder. 

Såhär ser din vardag ut som Salesforce Marketing Cloud utvecklare  

Som Salesforce Marketing Cloud utvecklare är du med och bygger upp Releyes Marketing Cloud team.  Du kommer i din roll att stötta affärskonsulter och projektledare samt andra utvecklare i teknisk rådgivning och ta fram tidsestimat på lösningar. I rollen arbetar du med spännande kunder med höga ambitioner hos vilka du förvaltar lösningar som du/vi tidigare har utvecklat men även tar en ledande roll i framtida utveckling och dokumentation av dessa. Som Marketing Cloud utvecklare ansvarar du även för att identifiera och lyfta eventuella risker eller utmaningar till kundteamet som kan innebära problem i leveransen. Men du är inte ensam – vi jobbar som ett team och hjälper varandra.

Vi tror att du har följande skills och erfarenheter:  

 • Erfarenhet av Salesforce Marketing Cloud: HTML, CSS samt bred kunskap i AMP-script 
 • Erfarenhet av konfigurering   
 • Erfarenhet av SQL 
 • Förståelse för marketing automation-processer, kundresor och tolkning av kunddata 
 • Baskunskaper inom Salesforce Sales Cloud eller viljan att lära sig

Meriterande är även:

 • kunskaper i Marketing Cloud Customer Engagement (tidigare Pardot) 
 • Integrationer genom API med Marketing Cloud  
 • Erfarenhet av att ha arbetat som konsult  
 • Meriterande är även certifieringar på Salesforce-plattformen

Din första tid på Releye 

För oss är det viktigt att du som nyanställd känner dig välkommen, därför går alla nyanställda vårt uppskattade introduktionsprogram. Här får du ta del av vår vision, våra projekt, metoder och lära känna olika personer i organisationen. Målet är att du ska få en bild av vilka vi är och hur vi arbetar.

De första månaderna kommer du att ingå i en projektgrupp och jobba parallellt med en kollega för att enklare komma in i arbetet. Efter några månader jobbar du i 3–4 kundprojekt. Allt eftersom du lär dig kommer du att ta över mer och mer ansvar som utvecklare. Efter ungefär ett halvår är du varm i kläderna och tar en självklar plats i att driva våra kunder och vårt affärsområde framåt.

 

 

    

Skicka en ansökan
  Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@releye.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.