Salesforce-utvecklare

Salesforce-utvecklare

Har du erfarenhet av Salesforce Core och en passion för utveckling? Vill du dessutom arbeta i ett engagerat projektteam som tillsammans utvecklar innovativa lösningar till våra kunder? Då kommer du att passa perfekt som Salesforce-utvecklare hos oss på Releye. Just nu söker vi en svensktalande Salesforce-utvecklare.

Om Releye 

Releye är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom strategi och lösningar för hantering av kundprocesser. Det innebär i praktiken att vi vägleder organisationer och implementerar anpassade lösningar som automatiserar, digitaliserar och transformerar kundlösningar. Vi är specialister inom Microsoft CRM och Salesforce och vi är stolta över att ha några av Sveriges mest kända varumärken som våra kunder.   

Såhär ser din vardag ut som Salesforce utvecklare

Som Salesforce-utvecklare arbetar du med spännande kunder med höga ambitioner, på Lightning– plattformen. I rollen som Salesforce-utvecklare kommer du att förvalta lösningar som du/vi tidigare har utvecklat samt ta fram teknisk dokumentation på det du har utvecklat. Du kommer även i din roll att stötta affärskonsulter och projektledare samt andra utvecklare i teknisk rådgivning och ta fram tidsestimat på lösningar. I rollen ansvarar du även för att identifiera och lyfta eventuella risker eller utmaningar till kundteamet som kan innebära problem i leveransen I rollen kommer du att ha Tech lead– ansvar, där juniora utvecklare ansvarar för mindre kunder, medan mer seniora utvecklare ansvarar för större implementationer. Men du är inte ensam – vi jobbar som ett team och hjälper varandra.

Vi tror att du har följande skills och erfarenheter 

  • Erfarenhet av Salesforce core-plattform och har även god förståelse för möjligheterna med standardkonfigurering. 
  • Erfarenhet av Apex, Visualforce, Lightning Components, Flows och Process Builders. 
  • Erfarenhet av REST API, SOAP API och Salesforce API’s 
  • Erfarenhet av databasutveckling och SOQL 
  • Erfarenhet av integrationer mot ERP eller liknande är meriterande
  • Meriterande är certifieringar på Salesforce-plattformen. Arkitekt-certifieringar är extra meriterande

Din första tid på Releye 

För oss är det viktigt att du som nyanställd känner dig välkommen, därför går alla nyanställda vårt uppskattade introduktionsprogram. Här får du ta del av vår vision, våra projekt, metoder och lära känna olika personer i organisationen. Målet är att du ska få en bild av vilka vi är och hur vi arbetar.
De första månaderna kommer du att ingå i en projektgrupp och jobba parallellt med en kollega för att enklare komma in i arbetet. Efter några månader jobbar du i 3–4 kundprojekt. Allt eftersom du lär dig kommer du att ta över mer och mer ansvar som Salesforce utvecklare. Efter ungefär ett halvår är du varm i kläderna och tar en självklar plats i att driva våra kunder och vårt affärsområde framåt. 

 

Nyfiken på fler tjänster?
Kolla in vår karriärsida!

Skicka en ansökan
    Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@releye.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.