Applikationskonsult inom Microsoft Dynamics

Applikationskonsult inom Microsoft Dynamics

Är du en erfaren entusiast när det kommer till Microsoft Dynamics? Drivs du av att förstå kunders behov och omsätta dem till praktiska och innovativa lösningar? Då har vi en spännande roll för dig som Applikationskonsult inom Microsoft Dynamics i vårt dedikerade projektteam.
 

Din vardag som Applikationskonsult inom Microsoft Dynamics

Som Applikationskonsult hos Releye kommer du att ha en central roll i att hjälpa våra kunder att nå den fulla potentialen i Microsoft Dynamics 365. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra specialister för att analysera kundernas affärsprocesser och behov. Du kommer även att designa och konfigurera Microsoft Dynamics. Dina andra ansvarsområden innebär också att: 

 • Vara en del av att implementera och integrera Microsoft Dynamics 
 • Hålla demos och utbilda våra kunder i deras system eller lösning 
 • Hålla dig uppdaterad om de senaste CRM-trenderna, bästa praxis och releaser inom Microsoft Dynamics 
 • Identifiera möjligheter som förbättrar kundernas processer och anpassade lösningar 

Genom att ta dig an dessa utmaningar kommer du att vara med att forma ledande CRM-lösningar som bidrar till våra kunders framgång.
 

Vi tror att du har följande skills och erfarenheter

Vi tror att du är en analytisk problemlösare som har några års erfarenhet av en liknande roll. Din förståelse för Microsoft Dynamics funktionalitet och konfiguration kommer att vara avgörande för att skapa skräddarsydda och effektiva lösningar för våra kunder. Vi tror dessutom att du har: 

 • Erfarenhet av CRM-integrationer, Power Automate, affärsprocessautomation och datamodellering 
 • Stark kommunikations- och samarbetsförmåga, med förmågan att effektivt kommunicera tekniska begrepp till icke-tekniska intressenter 
 • Förmåga att ta initiativ och arbeta såväl självständigt som i team 
 • Relaterad utbildning eller motsvarande erfarenhet 
 • Utmärkta verbala och skriftliga kommunikationsfärdigheter i svenska
   

Om Releye

Releye är ett innovativt, strategi- och IT-konsultbolag som är experter inom CRM. Vi arbetar i team med plattformarna Microsoft Dynamics 365 och Salesforce med fokus på kundnära processer inom sälj, kundservice och marknad. Vår styrka är att vi skapar kreativa och pålitliga CRM-lösningar som har en stark förankring i våra kunders verksamhetsfrågor. Läs mer om oss här. 

Din första tid på Releye 

För oss är det viktigt att du som nyanställd känner dig välkommen. Därför går alla nyanställda vårt uppskattade introduktionsprogram. Här får du ta del av vår vision, våra projekt, metoder och lära känna olika personer i organisationen. Målet är att du ska få en bild av vilka vi är och hur vi arbetar.

Under de första månaderna kommer du att ingå i en projektgrupp och jobba parallellt med en kollega för att enklare komma in i arbetet. Dessutom kommer du efter några månader att börja arbeta i 2–3 kundprojekt. Allt eftersom du lär dig kommer du successivt att ta över mer och mer ansvar som applikationskonsult. Efter ungefär ett halvår är du varm i kläderna och tar en självklar plats i att driva våra kunder och vårt affärsområde framåt.

Skicka en ansökan
  Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@releye.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.