Om du gillar när det händer mycket runt omkring dig, och du är en person som får saker att hända är du kanske vår nya receptionist och office star. Vi, Releye och Sweet Systems, arbetar inom IT med fokus på digitalisering och automatisering och sitter i nyrenoverade lokaler vid Odenplan i Stockholm.

I rollen som Receptionist och Office star kommer du att ha en mängd olika arbetsuppgifter och en massa kontakt med dina medarbetare och våra kunder. Vi tror att du älskar människor och har en känsla för detaljer i service. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Välkomna besökare på bästa sätt, svara i telefon
  • Se till att kontoret alltid ser trevligt ut
  • Ordna och hjälpa till med interna events (fika, luncher, fredagsfrukostar, fester och AW) samt hjälpa Marknad med kundevents
  • Kontakt med vissa leverantörer samt inköp (hyresvärd, kontorsmaterial, telefoni, städ, etc)
  • Assistera vid rekrytering och nyanställningar
  • Driva aktiviteter runt hälsa

Vi tror att du är en social person som bemöter personer på ett trevligt sätt och är förtroendeingivande. Du har koll på detaljer, är noggrann och vet att ett leende betyder mycket.

Du har även: 

  • Erfarenhet av serviceyrke
  • Positiv inställning 
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska
  • God datorvana

Om tjänsten:

Tjänsten är en projektanställning från september till februari nästa år, med eventell förlängning eller eventuell övergång till en tillsvidareanställning efter det.

Om Releye och Sweet Systems

Releye är ett strategi- och IT-företag som transformerar kundprocesser och ser till att de anpassas till den nya digitala världen. Tillsammans med våra kunder tar vi fram lösningar som skapar sömlösa, proaktiva kundupplevelser.  

Sweet Systems utvecklar smarta och snygga lösningar som digitaliserar arbetet för sälj-, service och marknadsavdelningar. Allt från CRM-system och digitala formulär till ärendehantering och automation. Sweet utsågs till ”Årets B2B Sales Tool-leverantör 2018” av ProSales

Bägge företagen sitter högst upp i ljusa lokaler på Drottninggatan 97, invid Odenplan.

 

Här kan du lära känna några av dina framtida kollegor.

Tipsa en vän

Bransch

Anställningstyp

Projektanställning heltid

Erfarenhet

Jobbfunktion

Receptionists

Arbetsort

Stockholm

Startdatum

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum

 

 

Kontakt

Daniel Äng

HR & Recruitment
+46 733 80 20 15
daniel.ang@releye.se

Intresserad? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig

Förnamn*
Efternamn*
Telefon
LinkedIn-profil
Meddelande
Du kan för tillfället bara ladda upp en fil. För att ladda upp fler filer, markera samtliga filer innan du klickar på "öppna".
Jag godkänner att Releye sparar mina uppgifter i enlighet med nedan text
;