Ta fram framtidens digitala innovationer tillsammans med oss. Releye kombinerar affärsmässighet med kreativa digitala lösningar och vi är inte sena med att testa nya tekniker. Just nu står exempelvis IoT, machine learning och prediktiv analys högst upp på agendan.

Just nu letar vi efter en erfaren Dynamics CRM / Dynamics 365-utvecklare som vill vara med och utveckla vår snabbrörliga verksamhet och har ett stort intresse av att bygga innovativa webblösningar i Microsofts CRM/365-plattform.

Om Releye

Releye är ett strategi- och IT-företag som transformerar kundprocesser, och ser till att de anpassas till den nya digitala världen. Tillsammans med våra kunder tar vi fram lösningar som skapar sömlösa proaktiva kundupplevelser.

Releye grundades år 2000 och sedan dess har vi utmanat sättet att se på kundrelationen. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm, max fem minuters promenad till både buss och tunnelbana.

Kvalifikationer

 • Relevant utbildning/eller erfarenhet 
 • Erfarenhet av databashantering/programmering i MS SQL Server
 • Du har dessutom bra kunskaper och färdigheter inom följande områden:
  • Microsoft Dynamics 365
  • C#
  • .NET
  • JavaScript, gärna med erfarenhet av moderna framework som till exempel vue och react

Personliga egenskaper

På Releye lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du tycker om att arbeta i grupp och gillar att föra kreativa diskussioner tillsammans med både medarbetare och kunder. Du är en självgående och driven person som gillar att lösa problem och som jobbar noggrant och strukturerat. Nya utmaningar förgyller din vardag och du tar dig an dem med entusiasm.

Att jobba på Releye

Hos oss får du jobba med den senaste tekniken från Microsoft och skapa kvalitativa och innovativa lösningar för våra kunder. Vi driver projekt inom kommunikation, kundutveckling och support och du kommer att utgöra en viktig del av våra projekt. En stor del av projekten utförs internt på vårt kontor vid Odenplan i Stockholm.

Tipsa en vän

Bransch

Information Technology and Services and Management Consulting

Anställningstyp

Heltid

Erfarenhet

Junior-senior level

Jobbfunktion

Consulting, Information Technology, Micosoft Dynamics CRM

Arbetsort

Stockholm

Startdatum

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum

 

Kontakt

Daniel Äng

HR & Recruitment
+46 733 80 20 15
daniel.ang@releye.se

Intresserad? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig

Förnamn*
Efternamn*
Telefon
LinkedIn-profil
Meddelande
Du kan för tillfället bara ladda upp en fil. För att ladda upp fler filer, markera samtliga filer innan du klickar på "öppna".
Jag godkänner att Releye sparar mina uppgifter i enlighet med nedan text
;