Vi söker dig som vill bli en del av vårt sköna gäng på Drottninggatan i Stockholm. Är du fena på att producera intresseväckande content och trivs i en bred marknadsroll där du har stora möjligheter att vara med och påverka? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss. Vi erbjuder dig en roll med flexibelt och omväxlande arbete och stort eget ansvar.

Om rollen

Du kommer att bli nyckelpersonen i genomförandet av vårt marknadsarbete på Releye. Det innebär bland annat att du ansvarar för att planera och följa upp kampanjer, säljresultat och kundundersökningar samt att se till så att vår hemsida är uppdaterad och lockar besökare. Du ansvarar för vår externa kommunikation i alla våra kanaler där syftet är att stärka vårt varumärke gentemot relevanta målgrupper för att öka försäljningen.

 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Planera för, skriva och publicera bloggposter, artiklar, filmer och annat relevant content i våra kanaler
  • Planera, koordinera, genomföra och följa upp marknads- och kommunikationsaktiviteter, säljstödjande insatser, kampanjer och event
  • Content marketing – producera SEO vänliga texter och rörligt material till blogg, kundcase, whitepapers och andra sidor med syfte att generera leads
  • Ansvara för strategi, planering och uppföljning i sociala kanaler samt producera sociala posts som skapar engagemang
  • Övergripande ansvar för vår hemsida med fokus på innehåll och att driva trafik
  • Bild- och filmredigering

 

Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk utbildning inom marknadsföring/kommunikation eller motsvarande och har arbetat i ca 2-3 år med en liknande roll. Har du tidigare arbetat med någon form av automatisering, CRM eller IT-system är det ett plus. Du älskar att skriva bloggposter, artiklar och annat innehåll (text, bild, film) för olika kanaler och målgrupper och du är duktig på att hitta vinklar som inspirerar och lockar läsare. Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.

Du har erfarenhet av att skriva SEO-anpassade texter och har även en relativt bra koll på Google Adwords, annonsering i sociala medier och att göra sökordsanalyser. Du har dessutom erfarenhet av att arbeta i någon form av CMS som med fördel Umbraco (inte ett krav).

Du har en projekledande profil och är som person engagerad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Då arbetet som marknadskoordinator hos oss på Releye innebär att lära sig och ta in de senaste lösningarna och hålla koll på nya trender så tror vi att du är en öppen person som har lätt för att connecta med andra människor samtidigt som du alltid är nyfiken på att lära dig nytt.

Du är en självgående och prestigelös person som tar egna initiativ i ditt arbete. Du är inte rädd för att ifrågasätta befintliga strukturer och modeller och har en förmåga att lyssna in, prioritera, ställa krav och driva dina projekt framåt.

Om Releye

Välkommen till oss på Releye! Här är vi en blandning av affärskonsulter, utvecklare, IT-projektledare och säljare som tillsammans utgör ett riktigt skönt gäng. Vi hjälper en mängd olika kunder så som SEB, Nordnet, Ahlsell och Skistar med deras digitala strategier inom sälj, marknad och service. Det innebär allt ifrån att implementera ett nytt CRM-system till att automatisera marknadskampanjer eller att med hjälp av IoT och machine learning skapa proaktiv service. Vi har alltid massor av spännande uppdrag på gång med innovation som drivkraft. Vi har bland annat innovationsdagar, konferenser, Releye academies, goda frukostar och afterworks där vi får tillfälle att spåna kring nya spännande koncept och lära känna varandra ännu bättre. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på vår karriärsida. 

 

Tipsa en vän

Bransch

Information Technology and Services and Management Consulting

Anställningstyp

Heltid

Erfarenhet

Junior-senior level

Jobbfunktion

Marketing Coordinator

Arbetsort

Stockholm

Startdatum

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum

Vi behandlar ansökningar löpande, så skynda in med din ansökan.

Kontakt

Daniel Äng

HR & Recruitment
+46 733 80 20 15
daniel.ang@releye.se

Intresserad? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig

Förnamn*
Efternamn*
Telefon
LinkedIn-profil
Meddelande
Du kan för tillfället bara ladda upp en fil. För att ladda upp fler filer, markera samtliga filer innan du klickar på "öppna".
Jag godkänner att Releye sparar mina uppgifter i enlighet med nedan text
;